Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szépek ezek a...

Szerintetek szépek ezek a kiskutyák? (képek lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 27. 13:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
én kvittagirl képére mondtam hogy ez mán hászki és ilyesmi van a barátnőmnek!!!!!!!!
2012. aug. 27. 15:04
 22/29 anonim ***** válasza:
86%
Elso valaszolo vagyok. En azert irtam, hogy szepek, mert az en szememben minden kutya, foleg kolyokkutya szep :) Tudjatok, en egy egyszeru laikus vagyok ezen a teren, nem tudom, hogy hogyan kene kineznie egy fajtatiszta husky kolyoknek, lattam, hogy valami kicsit furcs rajtuk, de annyira nem vizslattam oket. En csak irtam, hogy aranyosak, mert nem azok? Az mas kerdes, hogy mennyire ternek el a fajtajellegtol. Mindenesetre akkor tenyleg ne vedd meg oket! Szaporitokat nem tamogatunk :) Tenyleg lehet, hogy most aranyosak es egeszsegesnek latszanak, de kesobb majd elojon egy rakas genetikai problema, betegseg, es nem csak joval tobbet kell ra koltened, mint amennyit terveztel, hanem esetleg 2-3 ev mulva mar el is veszited szegenyt. Halgass az elozokre! Kell valodi husky kennelt ajanlani?
2012. aug. 27. 15:11
 23/29 A kérdező kommentje:

Egyébként ez egy tavalyi alom és az egyik kölyköt innen láttam felnőttnek is és hihetetlen szép lett, ezért döbbentem le, mikor megláttam ezeket a kicsiket, köztük őt is, hogy hát nem épp a legszebbek.

De itt van felnőttnek az itteni kölykök egyike:

[link]

[link]

[link]

és ezt én nem értem.:)

Am. akinek van kedve ajánlhat kennelt, ismerek sokat, de hátha mutattok olyat amit nem ismerek.

2012. aug. 27. 16:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem szépek,hanem gyönyörű babák!:)
2012. aug. 27. 17:43
 25/29 anonim ***** válasza:
36%

Miért nem a feltett kérdésre válaszoltok!! ???

A kérdező nem azt kérdezte, hogy fajtiszták-e, hanem azt, hogy szépek-e?

Akinek tetszik, (mint nekem is), azt válaszoltuk. És ez akkor is igaz, ha nem fajtiszták, ettől még meglehet, hogy több embernek tetszenek, ezért kár őket lepontozni!

Világos????

2012. aug. 27. 19:43
 26/29 A kérdező kommentje:

De a kommentemben kérdeztem, hogy a fajtához mérten...

Ennek ellenére tényleg nem kell lepontozni senkit, én mindenkinek zöldet nyomtam.

2012. aug. 27. 20:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Tiszta cukiságok!
2012. aug. 31. 12:10
 28/29 anonim ***** válasza:
MI az hogy szépek-e? Nagyon is :DD És minden kutya és állat ugyanolyan szép nem lehet megkülönböztetni külső alapján minden állatnak ugyanannyi a belső értéke ha külsőre nem is annyira hasonlítanak! :)
2012. aug. 31. 13:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Jaj, de cukik.
2012. szept. 7. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!