Mitől lesz a kutyák szőre szép fényes?
Sziasztok!
Az érdekelne hogy például a fekete kutyák között is láttam már olyan példányokat akiknek eszméletlenül szép fényes volt a szőre míg néhánynak olyan 'matt'.
Az érdekelne hogy mitől lehet ilyen szép fényes a szőrük? Gondolom a jó minőségű táp és rendszeres fésülés alap.
De vannak olyan ételek vagy mivel érik ezt el?
A válaszokat előre is köszi.:)
Az én kutyáim mind ugyanazt eszik, keverékek. Mindnek szép fényes a szőre, de van egy fekete, aminek nagyon rövid, erős szőre van, aljszőrzet nélkül. Na neki olyan a szőre, mint a tükör.
A másik feketének viszont puha, kicsit hosszabb szőre van, mint a másiknak. Az övé kicsit mattabb hatást kelt.
Szóval ez azért függ egy kicsit a szőr minőségétől is.
ma 11:21
Függ a szőr minőségétől is, de pl nekem volt két azonos fajtájú fekete kutyám. Egyforma tápot kaptak. A normál szőrű csili-vili volt. A hosszú szőrűnek nem volt olyan szép. Kapott zsírosabb, erősebb tápot és neki is csillogóvá vált a szőre. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!