Melyik menhelyet ajánlanátok ahol szép kölyök kutyák vannak?
Figyelt kérdés
Szeretnék kutyát venni. Gondolkoztam, hogy ismerőstől érdeklődök vagy tenyésztőtől. Most pedig arra gondoltam, hogy a legjobb a menhelyi kutyus lenne, hiszen megmenteném az életét is és szebb környezetet, életet adhatnék neki. Mindenképpen kölyök kutyát szeretnék, mertén szeretném betanítani stb. Melyik menhelyen vannak szép kiskutyák?2010. jún. 13. 13:01
1/10 anonim válasza:
Sajnos szinte mindegyik menhelyen találsz szép és tündéri kölyköket...
2/10 anonim válasza:
hidd el nem bánod meg h menhelyről fogadsz be életem legjobb döntése lett és azóta megnyertem vele egy szépségverenyt és mindenki mondja h pároztassam be de én nem vok hajlandó
attól függ hol laksz
3/10 anonim válasza:
nagyon édes kiskutyusok vannak a TÖköli Elek-Ágh menhelyen is. Én a minap ott jártam én mindet elhoztam volna szívem szerint de csak egy kellett közülük, nagyon nehéz volt a választás, de ezzel sikerült megmentenem egy kiskutyus életét és ez mindent megér. Én keveréket hoztam el , de csodaszép és sokkal strapabíróbb mint egy fajtatiszta kutyi. Jó választás hogy a menhelyről szeretnél kutyát örülök , hogy vannak még rendes emberek is a világon:)
4/10 A kérdező kommentje:
Gyöngyös alatt :) Igen, tudom, hogy nem bánom meg a menhelyes kutyust! Iszonyat szomorú tudni, hogy rengeteg kutya van a menhelyen és ki tudja mi lesz a sorsuk :( :S
2010. jún. 13. 13:11
6/10 anonim válasza:
Csak gratulálni akarok a döntésedhez! Nagyon sok olyan véleményt olvastam már itt, hogy a keverékeket mind ivartalanítani kellene, mert csak a fajtatiszta kutya érdemli meg az életet. Abba viszont senki sem gondolt bele, hogy mivel a farkastól származnak, a törzskönyvesek is keverékek, csak nemesítettnek modják, így előkelőbb. A másik, hogy felesleges több 10.000 Ft-ot kifizetni, mikor valóban ott vannak a menhelyek. Egy nagy zsák száraz kutyakaját örömmel fogadnak mindenhol, és válogathatsz kis és nagytestű, kölyök és fiatal kutyák között. Csak tudj 1-nél megállni, mert az a nehéz.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló: Én nem értem azokat az embereket akik azt hiszik, hogy a fajtatiszta kutyák jobbak. Minden kutya egyformán megérdemli az életet aki szerint meg a keverékek nem érdemlik meg arról pedig elég erősen meg van a véleményem. Neked abszolut igazad van ebben.:) Még egyszer köszi a válaszokat!:)
2010. jún. 13. 13:48
8/10 anonim válasza:
Én is csak gratulálni tudok a döntésedhez. Nagyon szép dolog az örökbefogadás és meglátod majd milyen hálás lesz.
Milyen messzire vagy hajlandó elmenni a kutyusért?
9/10 anonim válasza:
Ez a kiskutya az illatosuton van. Az NEM menhely, ha betelik a létszám, elaltatják a régieket, öregeket... stb.
Nekem 5 kutyám van, csak azért nem tudom már kihozni. Tényleg megmentenéd az életét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!