SOS! A kutyám lenyelt egy darab műanyagot (egy fésű markolatának darabját). Mit csináljak? Hívjam a dokit, vagy ne "zaklassam"?
A darabka 3,5 cm hosszú, 1,5 cm széles és a hátoldalán félkör alakban van egy kb 7-8 mm magas és 1,5-2 mm széles perem. Ami a legjobban aggaszt, hogy csepp alakú.
Nemsokára töltök fel róla (illetve a "párjáról" ) egy képet, csak tölteni kell a telefonomat, hogy fényképezhessek végre.
Felhívjam a dokit, figyeljem a kutyát,vagy mit csináljak?
...és ha meghánytatnám? Nem akarom feleslegesen kínozni, de kockáztatni sem szeretnék, annyi mindent írnak mindenfelé, hogy nem tudok dönteni, a dokit meg nem szívesen zavarnám szombat este, ha nincs nagy baj (csak két napja vagyunk nála, nem akarok rosszul kezdeni).
Az igazság az, hogy nem 100%, hogy lenyelte (ergo nem láttam a szájában), de az előbb rajtakaptam, hogy a fésűt rágcsálja, és az egyik ilyen kis műanyag "dísz" hiányzott belőle. Végigmásztam a szobán, de sehol nincs, úgyhogy csak a kutyában lehet - gondolom.
Azóta is minden rendben, azóta már sétáltunk és gyakoroltunk is egyet, az étvágya nagyon jó volt vacsoránál, lent magához képest jól mozgott, gyakorlásnál vidám volt és aktív, és egyszer már a macskát is megkergette :), úgyhogy kezd alább hagyni az aggodalmam...
Az a legszebb, hogy amikor bementem megnézni, mit rágcsál (nem volt olyan hangja, mint a labdájának), hallottam pár lépést, mire beértem, a kutya feküdt a helyén, szájában semmi, néz rám ártatlanul. Arrébb hívtam, mire kiderült, hogy betette a helyére a sarokba a fésűt és rá/elé feküdt... :D
Úr Isten, megvan!
Valószínűleg az ágyon rágta a fésűt, mert a másik - jól megrágott - darabot, amiről azt hittem, lenyelte, a takaró redői között találtam meg :)
Nagyon köszönöm a segítséget, ezek szerint túlaggódtam, illetve nem kutattam át elég alaposan a szobát (mivel nem mehet fel az ágyra, ott nem is néztem körül... szép kis alak, mondhatom) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!