Ti milyen "parancsokat" tanítottatok meg kutyátoknak?
az integetett azt, hogy tanítottad meg?? Mi az a pukedli??
És lesznek szerintem még kérdéseim ha nem bánod
ül,fekszik,piti,szégyeld magad,ugat,gyere,helyedre,fogd(itt a játékot fogja meg amire rá mutatok),jobb pacsi,bal pacsi,halott kutya,kerül(ilyenkor megkerül és az egyik oldalamon lábnál leül )hempereg,kör(itt körözök a kezemmel ő meg körbe megy mintha kergetné a farkát),ajtó (ilyenkor belöki az ajtót,de ez még a tanítás alatt van,ugy hogy néha megy néha nem :) )ugrik (amire mutatok és kiadom a parancsot át ugorja), keresd (elrejtek egy jutifalatot vagy pénzt és leül ha megtalálta)
hát ezeket tudja,most 10 éves és már 1,5 éves kora óta tanítom,akkor került hozzám..én mindent klikker nélkül tanítottam ,mert kb 1 éve hallottam ,hogy van ilyen szerkezet..de mivel a kutyám gyorsan tanul így is ,meg hát eddig klikker nélkül tanult,így gondoltam,nem is fogom másképp tanítani..
fajtája Bichon Frise
Mi másfél évesek vagyunk, s a következőket tudjuk tutin:
ül, fekszik, mellém, lábhoz, szia (integetés), pacsi, hozd, hozd a kosarat, fúúj (legfontosabb xD), kúszik, marad, hopp, keresd, mehetsz, futás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!