21/33 anonim válasza:
utolsó válaszolóó!!
úramisten!!! őket kéne 20 évre börtönbe zárni:'((((((
23/33 anonim válasza:
úr isten!mégis hogy tehették ezt?egy állítólagos hülye házifeladat miatt?én inkább kaptam volna 1-est,vagy rúgtak volna ki a suliból,de ezt?ez borzalmas!hülye állatkínzók!dögölnének meg helyben,borzalmas,kínnal teli halállal :@
24/33 anonim válasza:
És ez még csak egy a sok közül!Láttam már videokat ahol az ember fejét levágják egy késsel ugy hogy közbe rajta térdel az áldozatán vagy mikor kezére lábára kötelet kötnek és ugy tépik szét az embert szo szerint mutatják hogy szétszakad! Szoval eszméletlen menyi beteg ember van!
25/33 anonim válasza:
ÉDESISTEN :|
EZMEGVISELT :'( :'( :'(
26/33 anonim válasza:
Ez tényleg volt puruttyán. Szegény kutyus :(
27/33 anonim válasza:
INKÁBB MEGHALOK MINTHOGY ILYESMIT LÁSSAK MEGINT.
28/33 anonim válasza:
Engem is erdekelne, hogy lehet kepes az ember beeni a egy orosz allatorvostanonc direkt polgarpukasztonak szant kepeit, amit maganblogra rakott ki, es a kimondottan olyan temat kereso purutya blog terjesztett el magyarorszagon.
(Es eddig csak sejtettem, hogy a blikk leglabb annyira szinvonalas, mint a purutya, csak az utobbi bevalja, hogy igenytelensegbol elnek. )
29/33 anonim válasza:
Le kéne az embert ott nyirni!!!!!!! Dögöljön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!