11/33 anonim válasza:
Remélem büszkék rájuk a szüleik, hogy ilyenek sikerült nevelniük! Felháborító!
12/33 anonim válasza:
Szerintem pedig vannak felháborítóbb dolgok is a világon, nem mondom,hogy szép látvány, de a kutyát elütötte egy autó, már a tetemet vitték haza és mint kiderült állatorvosnak tanul az egyik lány. Miért lenne állatkínzás egy halott állatot felboncolni? Inkább hullagyalázás, ha már itt tartunk.
13/33 A kérdező kommentje:
hát sztem hazudnak, elég furcsa, h pont akkor találták, amikor ilyen házit adtak... sz*m*t*k !
2009. júl. 25. 15:40
14/33 anonim válasza:
Sátán r.banca, szívlapáttal ütném agyon. ezek után hogy maradhatott ez benn az állatorvosin? a minimum, hogy felfüggesztettem volna!
15/33 anonim válasza:
Kívánom nekik, hogy ugyanúgy végezzék, mint az a szegény kutya!
16/33 anonim válasza:
pff, a blikk a napiszarból és a puruttya blogból tartja fent magát..?
17/33 anonim válasza:
Lehet hogy én is egy vadember vagyok,de ugyanazt tenném azzal a mocskos szemét nővel,amit ő tett a kutyával.
18/33 anonim válasza:
és ez az ocsmány k.rva állatorvosnak tanul......
19/33 anonim válasza:
Az ilyen embereket meg kéne ölni, vagy élve felboncolni.Dögöljenek meg szegény drága kutyus nyugodjon békében!!!:(((
20/33 anonim válasza:
Van itt még, ha esetleg valakit érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!