Első kutya, de milyen?
Sinka.
Ha a rövid szőrt azért írtad, hogy ne kelljen vele foglalkozni, akkor: mudi (félhosszú a szőre, de azzal se kell foglalkozni)
16:40-esnek. 200 km-es körzeten belül, nincs menhely.
Többieknek köszi még várok ötleteket.
erre így nem lehet válaszolni, senki nem egyforma... lehet, hogy valaki más első kutyának is bírni fog egy rottweilerrel, vagy mással, más meg soha életében.
szerintem: terriert csak akkor, ha nagyon komolyan gondolod, és tényleg le tudod mozgatni és bírni fogsz vele.
a másik, hogy szerintem ha valakinek nincs ötlete, hogy milyen fajtája legyen ("Ha kérhetem fajtát írjatok mert azokkal nem igazán vagyok tisztába.") akkor igenis menjen el egy menhelyre! fajtatiszta kutyája akkor legyen valakinek, ha tudja mit akar és van hozzá fajta is, és biztosan megfelelő a számára.
szerintem vizsla.
Nem olyan nagy termetű,rövid szőrű,jók a sportban és nem egy makacs fajta. Nagyon embercentrikus tehát kerti tartásra nem javasolt,szőre miatt se bírná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!