Ingyen van kutya?
Figyelt kérdés
Van esetleg tud valaki ingyen elvihető havanese, v. shih tzu kutyust? eddig csak 1 hirdetést találtam havanese.t. aki undok és bántó választ írna az inkább ne szóljon hozzá.2012. aug. 25. 15:01
1/7 anonim válasza:
Keresés-keresés. Ritkán, de előfordul, hogy valakinek meg kell válnia a kutyájától.
Miért is "ingyen" akarsz fajtatiszta kutyához jutni?
Fajtamentőknél mindig akad gazdakereső. Persze, ott illik valamit viszonozni a kutya addigi ellátásáért.
4/7 anonim válasza:
Fajtatiszta állatot ritkán adnak csak úgy ingyen. de a www.jofogas.hu apróhirdetéses oldalon gyakran látok elajándékozandó fajtatiszta kutyákat. amúgy fajtamentőknél, esetleg menhelyen is keresgélhetsz
5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a jó tippeket! még jöhetnek ötletek!
2012. aug. 26. 10:32
6/7 anonim válasza:
sokat segítene, ha leírnád helyileg hol laksz, tudnánk ajánlani a közeledben menhelyeket
7/7 A kérdező kommentje:
Fejér megye , Dunaújváros. De a közelben megnéztem az összes menhejet és nem találtam megfelelő kutyát. :(
2012. aug. 27. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!