A kiskutyám nagy örömében mindig bepisil, ki fogja ezt nőni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 14:23
11/15 anonim válasza:
Ha nem foglalkoztok vele érkezéskor, meg amikor így túlizgulja a dolgot, akkor meg fog szűnni ez a viselkedés. Ha tovább pörgetitek az egymás nyakába borulással, akkor azért ne várjatok sok változást, ha egy éves és még mindig ezt csinálja. Jól beleneveltétek, hogy ez jó, mert gondolom agyonsimogatjátok mindig ilyenkor, ő meg azt hiszi, hogy ezt így kell. Szépen civilizáltan köszöntsétek akkor, amikor már lenyugodott, és másoknak is mondjátok el, hogy ne ugorjanak a nyakába, ha ilyen izgulós.
12/15 anonim válasza:
Akumi, ezt kinek írtad? Remélem nem nekem, mert én pontosan ugyanezeket írtam le az első hozzászólásban, úgyhogy valószínűleg tudom, mit kell tenni, tudtam már egy évvel ezelőtt is.
13/15 anonim válasza:
Én alapvetően a kérdezőnek szoktam válaszolni, most is így tettem :)
14/15 A kérdező kommentje:
de én meg nem írtam, h 1 éves, sztem azért hitte, h neki írtad.
miénk még jóval kisebb.
2012. aug. 28. 10:50
15/15 anonim válasza:
Ja, sorry, akkor valamit félrenéztem :) Mindegy, a lényeg így is ugyanaz marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!