Nacui kérdése:
Most direkt szivatják a fejem?
Figyelt kérdés
Több éve könyörgök már anyámnak, hogy had lehessen egy kutyám. Nem feltétlen nagy kutya csak amivel eltudok lenni a szabadba és lehet tanítani. Anyám mindig leszidott, hogy majd akkor ha saját keresetem lesz és fizetek mindent. Erre most kitalálta, hogy a kutyája mellé vesz egy Yorki kölyköt, és megengedte, hogy nővéremnek is legyen 1. Nővérem is suliba jár még semmi keresete sincs, akkor most komolyan anyám kiakar készíteni idegileg?! És még röhög is rajta, hogy mérges vagyok -.-"2012. aug. 25. 12:48
1/7 anonim 

válasza:

Ne legyél mérges. Majd ha lesz saját kereseted, esetleg még házad is olyan kutyát veszel, amilyet akarsz. Amúgy meg az ő kutyája meg a nővéred kutyája az a te kutyád is, nyugodtan foglalkozz velük.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem nyúlok hozzájuk mert akkor hisztiznek hogy az övéké... amúgy meg tesómnak sincs saját keresete még is fizetik neki... amúgy is egy 2 kilós yorkit mire tudsz tanítani? Még futás közben sem tudok utol érni. Én meg érettségi után kutya kiképzőre szeretnék menni oda meg tapasztalat kéne, saját keresetem addig úgy se lesz.
2012. aug. 25. 13:03
3/7 anonim 

válasza:

Na most akkor anyukádnak van kutyája és magának venne még egy yorkit meg nővérednek külön egy sajátot??!! Akkor te miért nem kaphatsz? plusz nővérednek sincs keresete, ez így nem oké,ha neki lehet neked nem. (az más ha anyukádnak van csak kutyája) de így nem értem...Nen lehet vele megbeszélni,hogy te miért nem kaphatsz ha tesód igen? Mondjuk gondolom nem,mert akkor nem írtál volna ki kérdést..
Nem értem.
4/7 anonim 

válasza:

Hogy a családodban mi és miért történik arra válaszolni nem tudok. De azon kívül, hogy a yorkie-t a sok idióta táskakutyának meg dísznek használja egy vérbeli kis pörgős terrier, nyilván őrző védőzni nem lehet vele, de dog dancing, agility és egyéb sportokra is kíváló, szóval rohangálni, túrázni nyugodtan lehet vinni. Kicsi, de aktív és szívós egy fajta.
5/7 A kérdező kommentje:
Én nem értem szerintem direkt szivatja a fejemet anyám. Amióta felvetettem (1 éve) hogy kutyát akarok, feszt a kölyök kutyákat nézi, és nekem mutogassa, most meg a kutyája mellé vesz magának meg nővéremnek is 1et, én meg le vagyok sz*arva... normális az ilyen?
2012. aug. 25. 13:18
6/7 anonim 

válasza:

hát, már ne haragudj, de anyukád elég fura...
7/7 anonim 

válasza:

Fura családod van, ne haragudj meg. De egy kutyát nem lehet kisajátítani, hogy az enyém, ez akkora nagy butaság, én nem is szeretnék a helyedben anyudtól kutyát, mert akkor meg azt fogod hallgatni, hogy ő vette neked stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!