Mitől lehet leggyorsabban felhízlalni egy kutyát? Jelenleg Happy doggal etetem.
első sorban ajánlanám az ivartalanítást!
ne akard gyorsan felhizlalni mert az ugyan olyan egészségtelen mint a gyors fogyás! ha elkezd normálisan enni vissza nyeri eredeti súlyát!
Rendben, köszönöm. Csak olyan rossz így látni, a bordái kiállnak. Most egyenlőre még a normál napi adagját sem eszi meg, csak bele eszeget, de már ez is haladás.
Az ivartalanításon már egy ideje gondolkodom, csak nehéz rá venni magam. De még egy ilyet biztos nem csinálok végig.
Legközelebb jobban különítsd el őket. Ha belegondolsz, a kennelekben is van szuka és kan is, ha nem figyelnének oda, a kanok mindig így járnának, mint a te kutyád most. Hol voltak? Egy légtérben? Szigorúan a ház/telek két felén tartani őket, a szuka nem pisilhet oda, ahol a kan os jár, nem találkozhatnak, stb.
Én adnék neki extrábam húst, tojást, esetleg konzervet a táp mellé, persze mértékkel, olyan 20% pluszt, amíg kicsit magára szed némi súlyt.
A napi normális mennyiségnél egy kicsit több kaját ossz szétt 2-3 adagra, egyen reggel, délben meg este, azzal szépen felhízik, de ennél jobban ne siettesd a dolgot.
Egyébként egy drótkerítéssel elkerítve nem tudom, miért csodálkozol, hogy nem foglalkozott semmi mással; örülhetsz, hogy nem szaggatta szét a drótot meg nem mászott át rajta. Csak azt nem értem, hogy a második nap, amikor láttad, hogy ez van, akkor miért nem tetted őket még távolabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!