Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Székesfehérváron hol találok...

Fütyicukor kérdése:

Székesfehérváron hol találok olyan boltot ahol rottimnak húst meg ilyen nyesedékeket tudok vásárolni? Csirkefej stb.

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 13:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nem mai gyerek szegényke 7éves de friss, gyors, élénk ,kajla mind egy kölyök.
2012. aug. 25. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Az enyém ivartalanított :)

Egyszer megpróbálhatnánk, mert ő is nagyon játékos, kajla :)

2012. aug. 25. 12:33
 13/17 A kérdező kommentje:
mennyi idős?merre szoktál sétálni?majd összehozzuk.hol beszéljük meg itt??
2012. aug. 25. 18:22
 14/17 anonim ***** válasza:

1 éves múlt júliusban :)

Mi a Semmelweisen lakunk (nagy OTP mögött), mindenfele sétálunk, van hogy akár kocsiba is rakom és kiviszem vhova :)

Ti hova szoktatok járni, ahol el is engeded?

Megbeszélhetjük itt is priviben :)

2012. aug. 26. 02:52
 15/17 A kérdező kommentje:
akkor még kölyök.mindenfele barangolok vele én is.elengedni?hát az meggondolando de elszoktam de csak szuka kutyával.amugy ha cigót lát akkor vége mindennek,meg ha másik kant:))
2012. aug. 26. 16:41
 16/17 picwiw ***** válasza:
sziasztok. én nem fehérváron lakom, de a BARF-hoz szeretnék hozzászólni. mi is állateledelesnél vesszük a húst fagyasztva. BARF szerint etetek már jó ideje. Egyedül a nyers sertés hús tartalmazhatja az aujeszky-féle vírust. Ez lehet házi sertésben is, de elvileg vaddisznó húsában is. Erre nem vizsgálják a húsokat, mert az emberre ártalmatlan a vírus. A kutyák szervezetébe kerülve viszont halálos kimenetelű. Ellenben az emberre veszélyes szalmonellát, ecolit a kutya szervezete simán bontja. Mindent nyersen adunk a kutyának, kiolvasztjuk előző este az állateledelesnél vásárolt húst és úgy kapja meg. Sertést nem veszünk, viszont minden más húst nyersen kap. Sőt volt, hogy már vadat is kapott nyersen, de attól bevallom azért kissé tartok a vaddisznó miatt, mert vegyes hús és akár az is lehet benne. A kutya kitűnő egészségnek örvend. Gyönyörű a szőre, erős, mozgékony, hibátlan fogazattal, ízületekkel, mozgással, semmi kutyaszaga nincs, emésztése teljesen rendben van. A zöldséget viszont párolva kapja, mert nyersen nem eszi. Laktózmentes margarinon párolom, mert a laktózt is nehezen bontják a kutyusok. Remélem a saját tapasztalataimmal kicsit bátrabban be meritek vállalni a Barfot, mert sokan tartanak tőle. Én is így voltam az elején, de aztán felbátorodtam és nem bántam meg.
2014. ápr. 1. 02:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Mi már több, mint 1 éve átálltunk, én főleg szarvas hússal etetek (feldolgozóból hozzuk, nincs benne vaddisznó), én is csak pozitívumról tudok beszámolni :)

2014. ápr. 2. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!