Székesfehérváron hol találok olyan boltot ahol rottimnak húst meg ilyen nyesedékeket tudok vásárolni? Csirkefej stb.
Hosszú sétatéren van egy ilyen kutyaeledeles, fagyasztott husikat, csontokat árulnak.
Hosszúsétatérit javasoltam volna én is! :))
Állítólag az állatkórháznál is lehet venni, de én ott még nem láttam.
olcsóbb, egyszer már kértem tőlük árakat, nagyon megéri ott venni. Sokat mondok, ha 2 kg nyesedék 300Ft.
Én egyszer vettem amúgy tőlük, de én BARf-ozni szeretnék, így nem főzöm meg, nekem nem jó a fagyasztott ill. így azért nem merném odaadni neki.
Te hol vetted amúgy eddig és mennyiért?
Ja és még a kis Tescotól nem messze van egy hentes (ha kocsival megyünk, pont ott kell bekanyarodni) ott is árulnak 150Ft/kg áron fagyasztott kutyáknak való husikat, csontokat).
BARF azt jelenti, hogy nyersen adod neki a húst, csontot (persze nem midnegyik fajtát, de pl. csirke, kacsa, marha mehetnek, disznót csak főzve, vadat forralva), és emellett zöldséget/gyümölcsöt adsz neki. Hosszú oldalakon írnak erről :) És nagyon egészséges étrend!
Hú ez jó ár volt 300Ft-ért, én pl. a múltkor pulyka nyesedéket 900Ft/ért vettem neki :S bődület.
Amúgy vadhúst szeretnék még adni BARF keretein belül (csak ugye azt forrázva), de egyenlőre még várnom kell rá, azt Soponyáról fogom hozni a vadfeldolgozóból.
Ha mondjuk mész pláza felől kocsival a kis tesco parkolójába, ugye a Palotai útról bekanyarodsz a ruhás piac fele, ott mész egy darabig a kanyargós úton, majd a kis tesco fele bekanyarodsz jobbra, még azon az úton kb. 10 métert és elnézel balra, ott lesz a hentes :)
Bullmasztiffom van :)
Ti merre laktok? Szoktatok sétálni a rottiddal? Barátságos más kutyákkal? :)
Alapból nekem se lenne bajom a fagyasztott husikkal, csak az állateledelesnél kaphatókkal valahogy nincs nagy bizodalmam és nem merném forrázás nélkül odaadni neki, míg mondjuk a boltit oda merném adni, de ki tudja be van-e vizsgálva az állateledelesnél kapható, alkalmas-e arra, hogy nyersen etessük vele a kutyát, elvileg szerintem nem. Még a csomagolására is rá van írva, hogy forraljuk át...
Azt akartam írni, hogy merre szoktatok sétálni? :D
Amúgy elvileg van még egy húsforrás, tegnap kaptam az infót, a szabadbattyáni (sertés) vágóhíd keddenként szokott kapni szárnyas árut, kacsa farhát, csibe farhát, nyak stb. 2-300Ft-os kg-onkénti áron van és friss :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!