Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » IPO vizsgáknál mindhárom...

IPO vizsgáknál mindhárom ágazatban való szereplés kötelező?

Figyelt kérdés
Kissé belekavarodtam a szabályzatba. Szívesen tennék le a kutyámmal ilyen komolyabb vizsgákat is, de nem tudom, hogy terápiás kutyának jót tenne-e a C ágazat, ezért nem szeretném azt is csinálni. xD
2012. aug. 23. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja 1 rakat pénzt, gondolom nem lehet lerakni egyből mondjuk az E9-es vizsgát, hanem végig kell menni a szinteken. 9x2000= 18000Ft csak az engedelmes része. Vagy nem így van ? Én nem tudom csak feltételezem a dolgot szóval ne kövezzetek meg.
2012. aug. 23. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk az igaz hogy nem a kilencessel kezd az ember, akkor legyen csak 3-as vagy 4-es szint de ugyan azt feltételezem.(4x2000=8000 csak engedelmesre)
2012. aug. 23. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
k99-en ott kezdesz ahol akarsz, nem kell fokozatosan csinálni. egy 2-es után mi pl egy 4-est csináltunk, lehet. annyi, hogy ha leteszel pl. egy 4-est, akkor alacsonyabbat már nem csinálhatsz.
2012. aug. 23. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne E/9 kapásból? Azt teszed le, amelyiket akarod. Még csak kutyaiskolába se kell járnod hozzá, ha otthon fel tudsz készülni a kutyáddal. Mondjuk azért a vizsga pályát hasznos előtte megismerni, de ha valaki olyan profi, hogy idegen pályán kapásból levizsgázik bármire, senki se fog az útjába állni.
2012. aug. 23. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!