Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy felnott kutya hany orat...

Egy felnott kutya hany orat bir ki pisiles nelkul?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 21:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
harmadik 8 ora,de ezt mar alig varja,negyedik:11-ejfel. Ha 8 fele kelek takarithatok
2012. aug. 21. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Az enyémek 7-8 órát simán kibírnak, ha nem akkor sorakoznak kifelé. Történt már balesetünk sajnos, nem figyeltünk rájuk és az ajtó elé tett az egyik egy csomagot. Azóta ha már kétszer indulnak az ajtó felé, akkor megyünk. Ezt az egyet leszámítva sosem pisiltek/kakiltak be. Ennél is mi voltunk a hülyék, tehát nem igazán tudtam rá haragudni. 4-5 óránként ha kimegyünk, akkor azért már szoktak pisilni bőségesen, de bírják tovább is probléma nélkül.

Szerintem szokás kérdése is, meg nyilván hólyagé is. Lehet a miénk bírja 8-9 órákat, a tiéd meg csak 6-ot, nincs erre semmi szabály. Majd kitapasztaljátok, hogy bírja e amíg alszol, avagy sem.

2012. aug. 21. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Kistestű kutyusod van? Ha jól tudom, ők kevesebbet bírnak.

Az enyém nagytestű, napközben 9-10 órát van egyedül, ennyit simán kibír, de egyébként ha hazaérek sem jelez, hogy neki most már nagyon mennie kéne, de persze leviszem azonnal...

2012. aug. 22. 09:07
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem kifejezetten kistestű,17 kg.

2012. aug. 22. 09:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem kis testű kutyám van de ő simán ki bír 12 órát is sőt meg többet is pedig nem arról van szó hogy nem viszem de ő 3honapos korától fogva ilyen (persze akkor meg nem 12 óra volt).es azóta baleset se volt és azóta meg egyszer se jelzett azért mer ő kimenne wc-re.allandoan az agyban fekszik vagy labdázik és ezt annyira imádja hogy inkább ki varja mikor jut ki mint sem ő szólna magától.persze én mindig kiviszem öt de ezt a 12 órát onnan tudom hogy volt mar rá példa hogy sokkal később tudtunk haza jutni mint gondoltuk.ugy is mondhatnám az én kutyusom bele is halna ha ő véletlen be pisilne
2012. aug. 22. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazolni tudom, hogy a kutya akár 24 órát is ki tud bírni. Az enyém rendszeresen ezt csinálja, hiába viszem le gyakran. Ha új helyen vagyunk, és sehol semmi ismerős szag, nem mer sehova pisilni, és el kell hogy jusson a végső tartható pontig, amikor végre elengedi... Ha meg otthon vagyunk, de éppen rástresszel egy szélfútta zacskóra, vagy egy távoli kutya ugatásának a hangjára, akkor lőttek a pisilisnek, bármennyit is sétálgatunk. És van, hogy ezt eljátssza egy nap 3-4-szer, az összes séta alkalmával, tehát egy nap kimarad egy pisilés! A kakilásról ne is beszéljünk... Hozzá kell tenni hogy ő egy félős mentett kutya, normális kutya azért vígan pisil attól, hogy felzaklatja valami a lelkét...
2019. nov. 2. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!