Westie (west highland white terrier) kutyatenyésztőt, vagy kennelt ismer valaki Borsod vagy Szabolcs megyében, illetve közelében? Vagy egyáltalán hol található legeslegközelebb északkeleten.
Sajnos ennél messzebbre nemigen tudok elmenni kiskutyáért.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én tudok egy székesfehérvári westi tenyésztőt. Gyönyörű kiskutyákat tenyésztenek ott igazi westi! :D
Láttam westit abbol a kennelből, nagyon szép!
Ha érdekel a fehérvári akkor írj!
Sajnos olyan messzire biztosan nem tudok eljutni. Találtam egy kennelt Hernádkak-on, viszont úgy néz ki a holnap, mint ahol már régen nem jártak, pedig a westie.lap.hu-ról néztem ki.
Egyébként mi a székesfehérvárinak az elérhetősége. (Csak, ha mégis úgy adná az ég, hogy eljutok oda, bár nagyon messze van) És milyen áron lehetne hozzájutni?
itt a link! nem biztos hogy fehérváron van de ott van tőle nem messze, és nem tudom mennyiért lehet venni kutyát, van telefonszám a honlapon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!