Jack russel terrier-t lehet ketrecben tartani?
Figyelt kérdés
De csak éjszakára és amikor nem vagyunk otthon ami ritkán van2012. aug. 20. 19:42
1/11 anonim válasza:
Bármilyen kutyát rakhatsz ketrecbe, de szerintem célszerűbb, ha megneveled rá, hogy ne rágjon szét semmit, akkor nem kell ketrecbe tenni.
2/11 anonim válasza:
Lehet, de ennek az a lényege, hogy önmagától válassza a ketrecet!
Tehát ha úgy van, akkor nyitott ajtó mellett is bent maradjon, mert biztonságot, kényelmet, megnyugvást jelent számára.
Ilyen dolgokkal kell társítani a beszoktatásnál.
Simán betenni, és bezárni nem lehet!
3/11 anonim válasza:
"éjszakára és amikor nem vagyunk otthon"
...:-) B+ akkor minek a kutya?
4/11 anonim válasza:
Nem lehet ketrecben tartani egy vérbeli vadászkutyát!! Jack Russel terrier egy ördöngös állat, aki nagyon hamar elrontható. Úgy vállalj vadászkutyát, hogy nem ketrecbe teszed, hanem tisztességesen megneveled az együttélés szabályaira.
5/11 anonim válasza:
Ha eléggé lefárasztottátok előtte, és hozzászoktattátok a ketrechez, és tényleg szeret ott pihenni, meg hozzászokott az egyedülléthez és nincs szeparációs szorongása, akkor igen. De ahogy mások is írták, akkor meg már felesleges bezárni.
6/11 anonim válasza:
szerintem nem lenne célszerű, max ha olyan nagy, mert inni meg kaja kell neki, gondolom játéka is van, amit rágcsál, na meg jó lenne, ha nem kéne oda ürítenie...
7/11 A kérdező kommentje:
Én nem azért szeretném ketrecben tartani hogy ne rágjon szét semmit hanem azért mert a szomszédnak a vadállat kutyái széttépnék őt míg pici...
2012. aug. 21. 09:17
8/11 anonim válasza:
Ezt nem értem. A szomszéd kutyáinak mi köze van a tiédhez, és pontosan miféle ketrecre gondoltál, meg egyáltalán? Ki akarsz rakni a kertbe egy jack russellt egyedül, ráadásul ketrecben? Nem tyúk ez basszus... Ha meg nincs kutyabiztos kerítésed, akkor eleve ne rakj kutyát a kertbe, ez alapszabály. De ha ezt nem tudtad, és mégis átjárnak a szomszéd kutyák balhézni, akkor az mennyiben akadályozza meg őket ebben, ha ti otthon alszotok? Egyáltalán nem értem, mit terveztek azzal a kutyával meg a ketreccel, na, fejtsd ki kicsit légyszi :D
9/11 anonim válasza:
igen hát, pontosan mire is gondoltál? elkerítenél neki egy részt a kertben? vagy kis nyomi ketrecre gondoltál, ami szerintem állatkínzás, ha nem nagyon tud rohangálni, csak egy helyben ülni/feküdni...esetleg el tudnád magyarázni?vagy kép?
10/11 A kérdező kommentje:
a kert egy külön elkerített részére gondoltam mert a szomszédunknak nincs normális kerítése és a kiscicám 2 hete pórul járt végette... (szegénykét széttépték)
2012. aug. 21. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!