Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy idősebb (1 éves) kutya...

Egy idősebb (1 éves) kutya hogy bírja, ha új gazdát kap?

Figyelt kérdés
Bizonyos okokból,amiket most nem szeretnék kifejteni, meg kell válnom egy éves német juhászomtól,és kíváncsi lennék hogy szokták a kutyák tűrni az ilyen helyzeteket. Hogy lehetne megkönnyíteni a dolgát? Tapasztalatokat is elfogadok!
2012. aug. 21. 00:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem volt semmi gond,jól kijöttek már az elejétől kezdve,úgyhogy el is vitték a kutyust. ha nem lesznek gondok a beilleszkedéssel,akkor marad is :)
2012. aug. 23. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Az enyém menhelyi volt, egy hónapja van itt, másfél éves. Ma a sétán nagyon haszontalan volt, veszekedtem vele. Kapott inni, otthagytam, de sírt és ugatott. Kimentem hozzá, megölelt, szájába vette a kezemet és megpuszilta az orromat. Nem bírja, ha haragszom rá.
2012. aug. 24. 21:11
 13/13 A kérdező kommentje:

de édes :D nálam is ez van,csak éppen fordítva... az idősebbik kutyámmal szinte szimbiózisban élünk,és ha "veszekedés" van a végén én vagyok az aki "bocsánatot kér",annyira utálom rá haragudni :)

a kérdésben szereplő kutyáról:sajnos ma délután visszahozták,mert nem számoltunk a vadász ösztönével. terrorizálta a tyúkokat az új otthonban...

de ebből az esetből legalább rájöttem,hogy a leendő gazdit figyelmeztetnem kell erről a dologról és nem fog senkit váratlanul érni ha esetleg levadászik valamit :)

2012. aug. 24. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!