Egy idősebb (1 éves) kutya hogy bírja, ha új gazdát kap?
Figyelt kérdés
Bizonyos okokból,amiket most nem szeretnék kifejteni, meg kell válnom egy éves német juhászomtól,és kíváncsi lennék hogy szokták a kutyák tűrni az ilyen helyzeteket. Hogy lehetne megkönnyíteni a dolgát? Tapasztalatokat is elfogadok!2012. aug. 21. 00:55
11/13 A kérdező kommentje:
nem volt semmi gond,jól kijöttek már az elejétől kezdve,úgyhogy el is vitték a kutyust. ha nem lesznek gondok a beilleszkedéssel,akkor marad is :)
2012. aug. 23. 18:45
12/13 anonim válasza:
Az enyém menhelyi volt, egy hónapja van itt, másfél éves. Ma a sétán nagyon haszontalan volt, veszekedtem vele. Kapott inni, otthagytam, de sírt és ugatott. Kimentem hozzá, megölelt, szájába vette a kezemet és megpuszilta az orromat. Nem bírja, ha haragszom rá.
13/13 A kérdező kommentje:
de édes :D nálam is ez van,csak éppen fordítva... az idősebbik kutyámmal szinte szimbiózisban élünk,és ha "veszekedés" van a végén én vagyok az aki "bocsánatot kér",annyira utálom rá haragudni :)
a kérdésben szereplő kutyáról:sajnos ma délután visszahozták,mert nem számoltunk a vadász ösztönével. terrorizálta a tyúkokat az új otthonban...
de ebből az esetből legalább rájöttem,hogy a leendő gazdit figyelmeztetnem kell erről a dologról és nem fog senkit váratlanul érni ha esetleg levadászik valamit :)
2012. aug. 24. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!