Három napja vettem egy nyolc hónapos németjuhász kutyát. A kutya nagyon ideges, zavart. Az előző gazdája mondta, hogy úgy etessem, menjek be hozzá és a kezemből. Ha nem birja az éhezést, akkor odajön és elfogadja az ételt. Nem eszik. Mit tegyek?
Nem nagyon tudsz mit tenni,főképp ha nem találkoztál lelkibeteggel...talán beadhatnád 1 menhelyre például a noéba ott próbálják az elvadult,félős,stb. kutyákat kezelni.Mindenképp szükséged lesz olyan emberre aki ért ezekhez a problémákhoz.Egyenlőre rakd le a kaját meg a vizet és menj el tőle,hogy legalább ne haljon éhen.Ha az állatmenhelyesen kivül nem találsz megoldást,akkor mindenképp állatmenhely(sajna így feleslegesen költötted el a pénzt,de a menhelyekről általában ingyen szerezhetsz kiskutyákat is),de talán úgy is megegyezhetsz velük,hogy náluk hagyod és ha rendbe jött(ha egyáltalán sikerül,mert például 1 félős macskával nem jártak sikerrel),akkor majd visszakapod
ja és persze miután azt írtad hogy "menjek be hozzá" ezekszerint bezárva tartód valószínűleg..ha így van akkor ne csodáld,hogy így viselkedik és persze ha továbbra is bezárva akarsz 1 kutyát tartani akkor ne is legyen
Na, akkor most felejtsd el ezeket a jó tanácsokat, főleg egy olyan embertől, aki tönkretette a kutya lelkivilágát. Keress fel egy szakembert, aki viselkedési problémákkal foglalkozik, mert komoly gondok vannak csóri kutyával, amiket hasraütésszerűen baromi nehéz megoldani.
Az előéletéről mit lehet tudni, mitől lett ilyen?
Nem tudom, miért üzenetben kellett rá válaszolni, de a később idetévedők okulása érdekében én ide írok:
Egy kiskori kutyaharapástól nem lesz a kutya bizonytalan emberekkel szemben. Kutyákkal előfordulhat, ha rosszul kezelik a helyzetet, de hogy az egész lénye ideges és zavart legyen, és ne fogadjon el ételt embertől, ahhoz alapjaiban kellett nem kicsit elrontani valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!