Bejglis gazdik! Beagle lakásba? Kb 50 m2 és mellettünk a városliget kb 15 méterre.
Iszonyat mozgásigénnyel rendelkeznek és nem könnyű a nevelése, végtelenül önfejű és makacs tud lenni.
Ismerek embereket aki ennél kisebb lakásban tartanak beagle-t, jól neveltek és okos kutyák, de bizony volt idő amikor vért izzadtak a kutyákkal..
Konkrétan mire vagy kíváncsi?
Nekem van több is. Mire vagy kiváncsi?
Mennyit lenne egyedül egy nap?
a fajtáról, arról, hogy hogy érdemes nevelni, ideális tartási körülmények megfelelő táplálás, szocializálódás stb hónapok óta olvasok, 10 nap és érkezik az apróság, már nagyon várom :) beagle-lel még nincs tapasztalatom. nem első kutya lesz, csak kis kihagyás után végre újra belevágok a kutyázásba.
a kérdés igen ez is lehet, hogy ti mennyit hagyjátok egyedül. itt lesznek napok amikor 3-4 órát ki kell bírnia, viszont ilyen esetekben előtte utána nagy séta.
olyan tapasztalatokra vagyok kíváncsi ami a könyvekben nincs leírva. az, hogy makacs, csak kihívás nekem :) pont ilyen kutyát szeretnék. a cél a póráz nélküli séta, (igen tudom, hogy elég meredek elképzelés beagle-nél) de megcsináljuk ;D
ja, és igen a másik dolog, hogy ha leírom h "beagle" még a csapból is az folyik, hogy buta, kezelhetetlen, szökős, makacs (csak hogy a leggyakoribbakat említsem)
úgy hiszem, a kutya tükröt mutat nekünk olyan lesz amilyenné neveljük.
kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!