Josera, Kennel's Favourite, Profine, Happy dog - Melyiket ajánljátok tapasztalatból?
Összetétel szerint a Kennel's favourite-ot, de tapasztalatból a cibaut ha ebben az árkategóriában keresel tápot (20kg-os tenyésztői kiszerelésű kölyöktápja 13e Ft körül van, mi már felnőttel etetünk az 10e Ft). A happy dogra egyre többen panaszkodnak és minden ismerősömnél előjött az a "probléma", hogy az amúgy sem olcsó tápból főleg kölyköknek minimum 2x annyit kellett adni mint amennyi a napi ajánlott adag, mert fogyásnak indultak tőle.
A josera mára aránytalanul drága lett, bár nem egy rossz táp, de nem 800Ft+ /kg árért, akkor inkább már brit care, ami szintén nincs a felsorolásban, de egy nagyon jó ráadásul gabona mentes táp.
A royalnál nem csak árban, de minőségben is jobb, mind a kennel's, a profine, a cibau, és a brit care is.
Ahány ház, annyi féle kutyatáp :D A fent írtak alapján egyikkel se nyúlhatok olyan vészesen mellé :)
Köszönöm.
Ahogy olvasgatok közben, több helyen felmerül, hogy a Happy Dog-ból 2x annyi kell, mint az ajánlott mennyiség... akkor ez kuka.
Mi a különbség a Brit és a Brit Care között? Utóbbi jobb minőség? Az árból ezt gondolom.
Valamint minél inkább belemélyedek, annál inkább nem tudok dönteni, hogy Josera Kids, Profine Puppy vagy Brit... Hjajhhh :D
A brit care jobb minőségű (szuperpremium) gabonamentes táp, míg a brit-nek sajnos több, mint a fele gabona (mint megannyi közép árkategóriás tápnak).
Ha ezek közt vacilálsz amiket írtál, akkor szerintem a joserát még ejtsd ki és nézd meg hogy melyik szimpatikusabb a brit care vagy a profine. Ha a sima brit és a profine közt kéne választani akkor én az utóbbi mellett döntenék.
Joserának 800 fölött?? Hol és milyen JOserát veszel?
Én Active-ot használok, az 10ezer a 20 kilós zsák a peteledel.hu-n rendelve. Nekem ez 500/kilóre jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!