Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rotis gazdik, a Rottweiler...

Rotis gazdik, a Rottweiler nyáladzik?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire? Pl mint a boxer, újfoundlandi stb, vagy annyira nem?
2012. aug. 18. 21:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szegény, meddig élt? Mennyire vagy elégedett a fajtával, ha nem baj, h megkérdezem?
2012. aug. 21. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Igaz, nekem roti-németjuhász keverékem van, de mindent megtesz a gazdájáért! (főleg ha jó szoros a kapcsolata a gazdival)

Egyszer megtámadott minket 5 pásztorkutya, én elengedtem a pórázról, hogy tudjon védekezni, erre nekiront az egyiknek. (5 az 1 ellen, egyértelműen túlerőben vannak) és meg is kergette az egyiket. Aztán visszahívtam, és óvatosan elmentünk.

2012. aug. 22. 08:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Kicsivel több, mint 10 évet élt. A fiam mellette nőtt fel, mindig óvatosan közeledett a picihez, nagyon jó kutya volt. A kerítésnél simán meg tudták simogatni a járókelők, de ennek ellenére egyszer az udvarunkon álló autóból az üzemanyagot kilopni vágyókat vadul ugatta (külön udvarrészen volt a kutya, nem ugyanott ahol az autó). Remek házőrző volt, de egyben nagyon barátságos kutya, még az idegenekkel is, ha azok nem akartak a területére lépni engedély nélkül. Azt a tulajdonságát is nagyon szerettem, hogy nem ugatott soha feleslegesen, ha viszont "megszólalt", annak nagyon komoly oka volt!
2012. aug. 22. 13:20
 14/19 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni. Igaz még van 1-2 év addig, de szeretnék kellően felkészülni egy rotihoz.
2012. aug. 22. 21:56
 15/19 anonim válasza:
nem nyàlladzik sokat.
2012. aug. 24. 01:34
 16/19 anonim válasza:

Nekem van egy fajtiszta 3 éves kislány rotim :)

Nem az a nyáladzós fajta.

Enyém legalább is sosem nyáladzott és remélem nem is fog :D

Elején nagyon nem akartam rottweilert,mert hallottam róluk "dolgokat"...

De életem egyik legjobb döntése volt,hogy megvettem.

Sosem fogom megbánni!

Persze mindegyik más és más személyiség,de ha megbízható helyről veszed és nem hanyagolod el kiskorában,ezt úgy értem,hogy egy rottweiler nem csivava,fegyelmezni KELL ,mert idővel azt fogja hinni,hogy ő az úr a háznál és utána már csak rengeteg munkával és szerencsével tudsz rajta javítani.

De tényleg csak ajánlani tudom!:)

Sok szerencsét! (:

2012. aug. 31. 21:05
 17/19 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat. Hát igen, rémsztorik azok vannak, de én az ilyen média-csinálta sztorikat eleve nem hiszem el, mert a fele történetet kihagyják és átszerkesztik az egész sztorit. Úgyhogy én nem is nézek ilyen moslék műsorokat. Én ehelyett inkább Cesar Milant nézem, aki viszont ért a kutyákhoz és tudom, hogy ok nélkül semmilyen kutya nem támad. Szóval, én a Siroccó kennelből szeretnék majd venni kölyköt, ahol TÉNYLEG munkavonalas kutyák vannak.

És alaposan áttanulmányozok még előtte pár irományt.

Igen kemény kéz kell hozzájuk, de most egy németjuhászom van. Azt gondolom, hogy edzésnek jó lesz a vele szerzett tapasztalatom :DDD Kicsit gondolom azért nehezebb lesz a rotival, de ha jól van tartva és nevelve, akkor a legjobb társ. A németjuhászra sem hagyunk rá semmit. És imádom!!!

2012. szept. 1. 08:53
 18/19 anonim válasza:
Nekem 2rotim van,az egyik egyáltalán nem nyáladzik a másik nagyon,főleg mikor iszik.de nagyon szeretem őket:)
2012. szept. 13. 14:54
 19/19 A kérdező kommentje:

Na jó, ha vizet ivott, az megbocsátható :DD:D:D

Egyébként aki tenyésztőtől vette, akár priviben ajánlaná a kennelt? Persze ha meg van elégedve...

2012. szept. 14. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!