Milyen kutyát válasszak?
Szerintem mindenképpen nézd meg az új-fundlandit is!Igazából mentőkutya mint a bernáthegyi de sokkal barátságosabb és olyan mint egy medve:D Egy kis medve:)
Németjuhász is tökéletes választás csak azért nem mondtam mert már ajánlották előttem.
Miért nem jó kistestű?Nekem egy mopszom és egy foxim van!Ha pedig boxert szeretnél akkor de nem engedik szerintem kérj mopszot!Nagyon barátságos csak könnyen elhízik.Ha pedig pörgős kutyát akarsz akkor ott a foxi annál nincs fürgébb kutya,tapasztalatból mondom ;)
Majd számolj be végül milyen kutyád lett!
Robotkutya. Csak pár évet kell várnod és megveheted. Hogy milyen legyen, programozás kérdése. Bocs!
Nincs garancia arra, hogy ez a kutya megeszi a betörőt, de imádja a gyerekeket. Én inkább fordítva tenném föl a kérdést: mi az, amit nem akarnék egy kutyától. Erre sincs garancia, de legalább van tapasztalat. Vannak nem agresszív fajták, nem ezsik meg sem a betörőt sem a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!