Szerintetek ki lehet menni a tűzijátékra kutyával?
Figyelt kérdés
Yorkshire terrier 1 éves szuka, stramm kiskutya nem lövésfélő.2012. aug. 17. 21:45
11/15 anonim válasza:
Miért nem mész el nélküle? Am szerintem se vmi jó ötlet...
12/15 lakle válasza:
Megdöbbenve olvasom a válaszokat! Én voltam már kinn a kutyámmal a tüzijátékon, igaz nem Budapesten, de ott is tömeg volt és elég közel voltunk a lövésekhez. A tömegben ölbevettem, h ne tapossák el. Az első pár durranásnál rezzent párat, aztán csak feküdt tovább nyugodtan ölben.
14/15 anonim válasza:
Tegnap a rádióban kimondottan kérték az állatvédők, hogy ne vigyenek az emberek tüzijátékra kutyát, és az otthoni nagytestűeket is amelyik érzékeny, zárják el.
15/15 anonim válasza:
Én is gondolkoztam rajta, hogy kiviszem, de inkább nem...ott isznak az emberek meg cigizne, azt a füstöt meg a nagy durranást nem bírná normálisan elviselni szerintem és nélküle is kimehetsz, egy estét kibír :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!