Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megnéztünk egy Boxer kiskutyát...

Megnéztünk egy Boxer kiskutyát, hogy megvesszük-e. Roppant aranyos volt és szép is, csak ahogy lépkedett (hat hetes volt) kicsit így riszálta a fenekét, mondjuk még kicsit duci is volt és nem tudom ez egészséges-e? (ő maradt ott utoljára az alomból)

Figyelt kérdés
és azt szeretném megtudni hogy ez egészséges-e mivel sok helyen olvastam h az ilyen fajta kutyáknál gyakran előfordul a csípő diszplázia...és nem szeretnék beteg kiskutyát venni!?

2012. aug. 17. 16:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tigrencs: nem vagy tisztába a kárörvendő szó jelentésével, olvasgass még kicsit...
2016. máj. 27. 13:03
 22/24 anonim ***** válasza:
25%

Élvezet volt végig olvasni ennyi rossz indulatú okoskodó,hallomásból mindent tudó idiótát!

akinek a kutyája fogai össze vissza állnak,az nagyon érthetett a kutyákhoz mikor megvetgék.

1. megnézem a fogait!

azért mert 100ból 10 kutya beteg lesz idővel az nem azt jelenti hogy minden kutya beteg lesz!

ez a szaporítós tenyésztős téma már uncsi...

azzal hogy ide kiírjátok a véleményeteket,nem lesz más...

a mai világban senki nem fog 150ezer-végtelenségig ftot adni egy kutyáért mert ilyen champion szülőktől származik meg olyan szülőktől származik

..

100 emberből 99 szarik rá!

szerintem inkább adjátok el a házatokat autótokat minden vagyonotokat adományozzátok állatvédőknek,aztán menjetek a hajléktalanra,na így megtudjátok mutatni hogy sajnáljátok a menhelyes állatokat.

ne itt hősködketek meg papoljatok!

2016. máj. 27. 21:08
 23/24 A kérdező kommentje:
Vissza jottem mar rohogni a sok rosszakaro megmondo szaremberen! A kutyus 7 eves es MEG MINDIG semmi baja! Makk egeszseges, eros gyonyoru es nagyon okos! Meg egyszer uzennem a sok idiota f-sznak, hogy bekaphatjak tovig! 🤗😘
2019. aug. 15. 00:30
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért akar bárki szaporítóktól kutyát venni. Nem csak arról van szó, hogy nem lesz egészséges a kutya, hanem hogy törvény ellenes tevékenységet támogattok. Ha drága fogadjatok örökbe.

Mindenestre, azért örülök a szerencsédnek. Gondolom már kezd őszülni a kutya. Remélem jó tápot kap!

2020. aug. 2. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!