Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam le?

VikiRicky kérdése:

Hogyan szoktassam le?

Figyelt kérdés
A kutyusomnak nagyon rossz szokása, hogy néha megeszi a székletét, vagy ha a határban sétálunk, a többi állatét is.Van valakinek ötlete, hogy hogyan szoktassam le? Sikerült már valakinek leszoktatnia erről a saját kutyáját?
2012. aug. 17. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

a saját széklete evése ellen az állatorvostól lehet venni "vitamint" amit ha adnak a kutyának nem fog ízleni neki a széklete és így nem is eszi meg!

a más állatok széklete elfogyasztása ellen pedig tanítani kell a kutyát. a "fúj" vezényszóra az én kutyám amit megszagol vagy éppen megenne és azt mondom, hogy fúj ott hagyja!

2012. aug. 17. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:

A mi kutyánk, ilyet nem művel, jól van táplálva, ilyen kosztra nem tart igényt...

Pórázon sétáltatjátok? Mondjátok neki FÚJ, FÚÚÚÚJ, és ráncigáljátok el a szartól. Én még megszagolni sem hagyom neki, akármennyire is megtetszik neki.

Ha nem pórázon, a nyakörvénél fogjátok meg és húzzátok el, de úgy, hogy ne az legyen az utolsó nevelő mozdulat...

2012. aug. 17. 11:09
 3/4 A kérdező kommentje:
A határban nem pórázon sétáltatjuk. Az én kutyám is jól van táplálva, nem ez a gond... Egyszerűen csak nőstény, és belé van "kódolva", hogy amikor kiskutyái születnek, akkor is meg kell ennie az alom alól a kölykök székletét, máshogy nem tudná őket tisztán tartani. Csak szeretném leszoktatni róla valahogy, mert utána olyan büdös a szája még órákig...
2012. aug. 17. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, nem kell nyalakodni utána vele és akkor nem érzed a szagot órákig... A módszerét is leírtam.

(am nekünk is nőstény van)

2012. aug. 17. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!