Hogyan szoktassam le?
a saját széklete evése ellen az állatorvostól lehet venni "vitamint" amit ha adnak a kutyának nem fog ízleni neki a széklete és így nem is eszi meg!
a más állatok széklete elfogyasztása ellen pedig tanítani kell a kutyát. a "fúj" vezényszóra az én kutyám amit megszagol vagy éppen megenne és azt mondom, hogy fúj ott hagyja!
A mi kutyánk, ilyet nem művel, jól van táplálva, ilyen kosztra nem tart igényt...
Pórázon sétáltatjátok? Mondjátok neki FÚJ, FÚÚÚÚJ, és ráncigáljátok el a szartól. Én még megszagolni sem hagyom neki, akármennyire is megtetszik neki.
Ha nem pórázon, a nyakörvénél fogjátok meg és húzzátok el, de úgy, hogy ne az legyen az utolsó nevelő mozdulat...
Hát, nem kell nyalakodni utána vele és akkor nem érzed a szagot órákig... A módszerét is leírtam.
(am nekünk is nőstény van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!