Mondjatok olyan dolgokat, amiért jobb a westie, mint a többi kutya!?
Ne haragudj, de ez így hülyeség. Nem jobb a westie a többi kutyánál, csak te ezt a fajtát kedveled.
Azért majd amikor megkapod kösd fel a gatyót, olvass sokat a jelleméréről (ezt ugyan már most is elkezdheted), és légy következetes, felelősségteljes gazdi.
Nem jobb, mint a többi. Nem vedlik, viszont vérbeli terrier, aki nagyon sok foglalkozást, tanítást igényel.
Meg amúgy is...szép...szép fehér :D nincs jobb ötletem
hát nem jobb a többinél,azért vannak jobb kutyák szerintem..
mivel terrier így makacsabb és nehezebb tanítani is!! szóval sokat olvas utána!! ezeket a kutyákat nem olyan könnyű kezelni mint ahogy gondolod!!
egy német juhászt könnyebb kezelni mint egy westie-t ismimnek mind2 van és ezt ő mondta,hogy amíg a német juhász nagyon hamar megtanulta a szabályokat addig a westie állandóan megszegte,pedig nincs elkényeztetve ezt elhiheted!!
szóval sok kutyaneveléses könyvet olvass illetve sok westie-s könyvet is!!
Hello! :)
Én régebben egy westiet akartam , és ugyanígy mint te megellett valahogy győznöm anyát.. na de nemvolt egyszerű , de nekem van egy öcsém (most 4 éves) és mindig aztmondtam hogy szereti a gyerekeket stb, nem vedlik meg ilyenek. :D
De aztán végül is kaptam egyet amiről kiderült hogy puli és westie, de nem érdekelt,de nagyon látszik benne az a westie fajta....... Elég makacs, megtanulja a szabályokat de midnig megszegi ahogy írtak, és tényleg!! Pedig aztán nem vagyunk mi azok akik "jajj de cuki vagy aludj a szobámban" fajták. :D
És kiskorában elrontottam a nevelését azt hittem könnyű lesz de nem, szóval ha kapsz egyet kiskorától kezdve adj neki szabályokat úgy értem hogy legyen egy határ,és soha ne lépje túl vagy később rosszabb lesz.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!