Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik kifejezetten sérült...

Létezik kifejezetten sérült kutyáknak menhely?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem egyértelmű a kérdés, ezért pontosítanék.

Nemrég fogadtunk örökbe egy kölykök egy gyepiről. Még nagyon kölyök a drágaság, és nehezen tűri az egyedüllétet, amit én meg is értek, de a szomszédban lakó öregek nem. :S

Arra gondoltunk, hogy esetleg befogadnánk még egy kutyát, de sérültet. Pl. háromlábú, egyszemű...ilyesmi.

2012. aug. 15. 12:57
 1/4 anonim válasza:
Konkrétan ilyen menhely nincs, de a legtöbb menhelyen van sérült állat. Pl. a győri menhelyen konkrétan tudok egy félszemű kutyust, aki nem régi sérült meg egy társa által. Viszont, nem javasolnám egyelőre a meglévő kölyök kutya mellé egy másik befogadását. Menjetek vele kutyasuliba, ott elmondják, hogyan kell kiküszöbölni a szeparációs stressz szindrómát! Ha már minden ok a kicsivel, akkor lehet elgondolkozni a másik kutyán. Két neveletlen kutyával nehezebb, mint eggyel. Sok szerencsét! :)
2012. aug. 15. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Rex Állatszigeten van egy szegény vak kutyus, nagyon ragaszkodó.
2012. aug. 15. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:

A facebook-on is van egy csoport: Testi hibás állatok. Ott mindegyik gazdikereső.

[link]

2012. aug. 15. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Tanítsd meg neki, hogy nem kell nyugtalankodni, ha egyedül van. Sok kérdésben lehet ilyenről választ olvasni, nézz utána, vagy írj ki kérdést. Én pontosan nem tudom.

Igen, ahogy az első hozzászóló írja, szinte minden menhelyen vannak fogyatékkal élő kutyusok. A győri menhelyen Matyi nevű közepes testű kutyus az a bizonyos, sajnos ki kellett venni az egyik szemét. Elég izgága, nem ajánlanám pici mellé. Kérdezd körbe a közeli menhelyeket, sajnos sok ilyen állat van.

2012. aug. 18. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!