Mennyit keres egy tükörsulis kiképző?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 12:13
11/13 anonim válasza:
előző vagyok. Egyébként még a nagyon profi oktató sem él meg 100%-ig a kutyasulis tanfolyamokból akár tükör akár nem. A legtöbben foglalkoznak valami mással is. Kutyaeledel és felszerelés forgalmazása, panzióztatás, háznál történő képzés, versenyfelkészítés.
12/13 anonim válasza:
Szerintem meg biztosan jól keresnek.Nagyon jó a képzséük,de valljuk be nem olcsó,sőt baromi drága egy átlag magyar embernek.Nehéz elhinnem,hogy ebből nincs pénze az ott dolgozóknak,persze azt nem tudom mennyit kaphatnak készhez,lehet,hogy nem csillagászati összeget de annyira szar sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!