Tudtok írni ilyen fajta kutyát?
2012. aug. 15. 09:29
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
ez egy foxi (vagy jack russel?) kölyök. Nincs olyan, hogy ekkora is marad.
3/7 anonim válasza:
Mi az hogy ekkora marad? Akkor vegyél egy ilyen méretű plüsskutyát!
4/7 A kérdező kommentje:
nekem jó lenne a nagy kutya is, de lakásunk van, és nem hiszem hogy egy olyan kutyának mint például egy dalmata, kényelmes lenne egy lakásban. Én amúgy láttam egy néninél egy olyan kutyát, ami pont úgy nézett ki mint egy foxi csak ekkorában. És azt mondta hogy már 2 éves.
2012. aug. 15. 09:56
5/7 anonim válasza:
Nincs olyan kutya, amelyik akkora maradt mint bébi korában. Akkor tényleg vegyél egy plüss kutyát. Egyénként ehhez a kutyushoz szerintem hasonlít a Beagle.
6/7 anonim válasza:
Ami hasonló kutyus és nem nő nagyra az a csivava, viszont a csivava attól függetlenül,hogy rövid szőrű, iszonyúan hullatja a szőrét és ugatós fajta is. Nekem yorkshire terrierem van, abból is kisebb fajta:) Én imádom, igaz,hogy hosszabb szőrű, de hetente kétszer-háromszor átfésülöm, évente kétszer nyíratom és annyi elég is :) az enyém most egy évesen, 2,2kg :))
Egyéb kisebb kutyafajta még a westie, a bishonnak több fajtája pl. a bolognese. Róluk nem tudok véleményt mondani, úgy tudom köztük van olyan ami nagyobbra megnő,de vannak kisebb termetű, úgymond "mini" fajtájai is:)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2012. aug. 15. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!