Hogyan csomózhatom ki a Bichon havanese kutyám szőrét?
Figyelt kérdés
Egyszer már voltunk vele kozmetikusnál, de egyik nap sajnos nagyon összegubancolódott a szőre és hiába próbáltam MINDEN EGYES NAP kifésülni, nem tudtam. Szeretnénk vinni kozmetikushoz, de most költözünk éppen és nincsen rá pénz. Valaki tud valamit ajánlani???? HELP!2012. aug. 14. 12:46
1/3 anonim válasza:
egy nap alatt hoyg csomózodott össze. Ami fontos ne fürdesd meg amíg csomó azt tilos. Ha nagyon csomós én nem próbálkoznék otthon, mert ha nem értessz hozzá sérülést okozhatsz vele.
2/3 anonim válasza:
Ahol a csomó van, tegyél rá hajbalzsamot, nagyon kicsit. Utána morzsold a kezeddel és tüsi kefével a végétől lassan bontogasd. Ha nagyon erős a csomó, kisollóval vágd fel, és akkor csináld a kefével.
3/3 anonim válasza:
Egy nap alatt nem lesz csomós, de mindegy.
Vizezd be azon a részen, és kend be alaposan hajbalzsammal, azzal majd ki tudod fésülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!