Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan csomózhatom ki a...

Hogyan csomózhatom ki a Bichon havanese kutyám szőrét?

Figyelt kérdés
Egyszer már voltunk vele kozmetikusnál, de egyik nap sajnos nagyon összegubancolódott a szőre és hiába próbáltam MINDEN EGYES NAP kifésülni, nem tudtam. Szeretnénk vinni kozmetikushoz, de most költözünk éppen és nincsen rá pénz. Valaki tud valamit ajánlani???? HELP!
2012. aug. 14. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
egy nap alatt hoyg csomózodott össze. Ami fontos ne fürdesd meg amíg csomó azt tilos. Ha nagyon csomós én nem próbálkoznék otthon, mert ha nem értessz hozzá sérülést okozhatsz vele.
2012. aug. 14. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Ahol a csomó van, tegyél rá hajbalzsamot, nagyon kicsit. Utána morzsold a kezeddel és tüsi kefével a végétől lassan bontogasd. Ha nagyon erős a csomó, kisollóval vágd fel, és akkor csináld a kefével.
2012. aug. 14. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy nap alatt nem lesz csomós, de mindegy.

Vizezd be azon a részen, és kend be alaposan hajbalzsammal, azzal majd ki tudod fésülni.

2012. aug. 14. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!