Szerinted ez milyen fajta kutya és mennyi idős lehet?
köszönöm a válaszokat!
akk elárulom h ez az én kutyám és azért írtam ki ezt a kérdést h ti milyen fajta kutyára tippeltek és szerintetek mennyi idős lehet... :D
szóval a korát mindannyian eltaláltátok, mert valóban 3 hónapos /május 10-én született/...
a fajtájára azért is voltam kíváncsi h mit mondtok, mert bichon havanese kutyának adták oda nekem /INGYEN! még mielőtt írnátok h jól átvertek vele stb. szal ingyen kaptam nem tenyésztőtől a kutyust/ de sztem is keverék mert túl nagy már egy havanesehez képest mivel most 3 hónaposan már 3és fél kg, az apja pedig 5 évesen 8 kilót nyom.
írta itt vki h tibeti terrier is lehet benne, hát, igen néztem tibeti terrier kutyákról képet és sztem is vannak benne tibeti vonalak is, mivel annak a kutyának a súlya felel meg az én kutyám apjának a súlyával és hasonlít is egy kis tibetire.
köszi! :)
hát, a neve eredetileg Alíz volt, de mi már csak Lizinek hívjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!