Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tapasztalat? Akita inu kutya

Tapasztalat? Akita inu kutya

Figyelt kérdés
Van egy fél éves Akita inu kutyám. (kan) tapasztalatokra lennék kíváncsi vagy véleményekre. a válaszokat előre is köszönöm.

2012. aug. 13. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Buksi té vágy áz moréj.Ászittem elütütt á vonát...Ijájj dicsák vájá Buksíj méjgmenlek!
2012. aug. 13. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen tapasztalatokra gondolsz? Gondok vannak a kutyával? Ezekről a kutya érkezése előtt kellett volna tájékozódni.
2012. aug. 13. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Konkrétabban mire vagy kíváncsi? Kérdésed azt sugallja, hogy valami probléma támadt.
2012. aug. 13. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nemrég rátámadt a nevelőapámra teljesen ok nélkül. Futott pár kört a kertben és nekiment... Semmi komoly baj ne történt egy ismerős azt mondta csak azért mert védi a területét ezért csak akkor engedjük ki a helyéről ha mi is ott vagyunk nála. Azóta nem volt ilyen. Kíváncsi lennék, hogy ha volt vagy van ilyen fajta kutyátok az mennyire tanulékony és hasnolók.:)
2012. aug. 13. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ez nagy baj. Mármint hogy nekiment a nevelőapádnak.

Hogy mi volt a kiváltó ok azt persze nem tudom megmondani, de előfordulhat, hogy semmi kézzel fogható oka volt, csak a kutya megérzése, radarja ezt diktálta.

Persze ez így is, úgy is gond.

Kutyasulin nem gondolkoztál még? Egy akita mellé nagyon nem ártana.

2012. aug. 13. 23:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem is értem mi üthetett belé. Az az egy eset volt csak azóta semmi. Nevelőapámmal együtt járunk vele sétálni és minden rendben van. Kutyasulit megfontolom:)
2012. aug. 14. 14:46
 7/7 Yukióóóó ***** válasza:
az iskola nagyon rá férne mert nem tudja , hogy nem ő a falka vezér és ez sok jót nem tartogat a későbbiekben sem , az akita öntörvényű igen nehéz kezelni én már a másodikkal élek együtt és mondhatom volt részem mindenben :-)
2012. aug. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!