Mit tennétek az én helyemben? Van egy kutyám akit nagyon szeretek, viszont az unokáimat nem hozzák hozzám csak akkor ha a kutya nem lesz. Nagyon rossz vagyok, hogy megtartottam a kutyust?
Engem a babák előtt sem volt kötelező látogatni és most sem kötelező. Viszont Ők szeretnének hozzám is jönni, de csak akkor ha a kutyus nem lesz. Nem megoldást akarnak találni hanem kijelentették, hogy a feszültségforrást kell megszüntetni! Ezért kértem tőletek segítséget.
Röviden a történet:
A fiatalok egyik hétvégén az egyik anyunál másik hétvégén a másik anyunál ebédeltek. Közben nekünk lett egy kutyusunk, viszont a menyem is terhes lett.
Egyik vérvizsgálaton parvót találtal nála./a humán parvó B19 egy kiütéses gyermekbetegség más néven ötödik betegség/. Viszont ha valaki parvót hall csak a kutyákra gondol. Hál istennek vannak kivételek. Menyem szerint is csak a kutyától kaphatta el.
Kutya parvóval embert nem képes megfertőzni, ugyanis a parvó fajtafertőző. Van ember, kutya, macska, disznó, egér stb. parvó, talán csak a halaknál nincs. A babáknak semmi bajuk nincsen, egészségesek és imádnivalók.
Röviden ennyi.
Szerintem elég sötét a "kedves" menyed ha azt hiszi, hogy a kutyától kapta.
Megjegyzem: most a kutya miatt nem jönnek, később mást fog kitalálni...
És Neked se kutyád nem lesz (ha engedsz neki), se az unokáidat nem hozzák...
Az orvosával is beszéltem egy pár szót direkt Ő előtte mondtam el, hogy utánna érdeklődtem több állatorvosnál és kettő állatklinikán és azt mondták, minden fajnak megvan a parvója csak egymás között fertőznek. Akkor még a babák a pocakban voltak a nőgyógyász csak annyit mondott Ő csak egyfélét ismer ami a humán parvó és a menyemen átment egy influenza virus ennyi.
A neten legalább 5-6 helyen olvastam róla, hogy kutya embert parvóval nem képes fertőzni. Mondom mit nézzenek meg, de mintha lóval imátkoznék. Szerinte akkor Ő az egyetlen akit kutya fertőzött meg. Erre azt mondtam a fiamnak, hogy a felesége már a híradóba lenne a kutyámat meg elvitte volna az ÁNTSZ.
Bocsi a menyemről van szó, már szinte sajnálom a fiamat mikor azt mondja, hogy úgy sem fogom tudni meggyőzni.
Mondtam neki, hogy ezen ők nehogy veszekedjenek hisz az a lényeg, hogy Ők megértsék egymást. A kutya meg marad.
Ja és még valami: A másik fiam még velünk él, Ő hozta a kutyust. Tudta, hogy nem tudok neki nemet mondani. Régóta vágyom egy kiskutyára. A lényeg, hogy a kutya miatt men hivják keresztszülőnek.
A francia bulldogok tényleg imádnivaló kis bohócok. Én sem tudnám odaadni senkinek. Ha jönnek jönnek, ha nem én megyek hozzájuk.
Soha nem gondoltam volna, hogy egy kutya ennyi szeretetet tud adni.
At utolsó:
Hát, igen látszik a különbség két kissé hasonló kérdés csak az egyikre a kutyások válaszlnak a másikra meg azok akiknek inkább gyereük van (vagy szeretnének).
Én akkor is inkább a kutyát választanám Ő mindig Veled van az unokákat meg vagy elhozzák vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!