Van valami javaslatotok arra a kutyabetegségre amit most ideirok? Pl:. Nincs étvágya, csak iszik és azt is kihányja, folyamatos vérzése van és nincs kedve mozogni+nagyon le van fogyva
Figyelt kérdés
A kutya fajtája:beagle Nem:nőstény Kérlek gyorsan adjatok válaszokt vagy javaslatokat mert nagyon rosszul néz ki!#kutyabetegség #kutyabegség
2012. aug. 11. 13:09
11/18 anonim válasza:
ma 13:13
Amelyik orvos találgat, az messze van az orvostól. Ha nem látszik elsőre, mi baja lehet a kutyának, az első egy valódi orvosnál, hogy vérvétel, vizelet vizsgálat.
12/18 anonim válasza:
milye vérzik?
láza van?
infúziót miért nem kapott?
nincs állatkórház felétek? majd mindegyik nagyvárosban van. merre laktok?
nem akarlak ijesztgetni, de hamar ki fog száradni!
13/18 anonim válasza:
Nekem gennyes méhgyulladásnak tűnik nagyon. Jó lenne minél hamarabb dokihoz vinni és azonnal műteni. Nem ér rá hétfőig! Belehalhat addig!
(Amikor az én kutyám műtötték, azt mondta az állatorvos, hogy max. két napja lett volna, pedig nem vártam a dokival.)
14/18 anonim válasza:
Szerintem is gennyes méhgyulladása van,azonnal dokihoz vinni,hétfőn már késő lesz!
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a javaslataitokat! Sajnos gennyes méhgyulladása volt és kikellett szedni neki a méhét,de sajnos utána nem sokkal elpusztult :'(
2012. aug. 12. 08:15
17/18 anonim válasza:
részvétem. AZért azt a dokit amelyik nem vizsgálta igen csak bepanaszolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!