..bőrén több, kisebb foltokban amik fehér színűek kihullik rendszeresen a szőr, nem fáj neki és nem is vakarja. Van, hogy újra előjön van, hogy elmúlik hamar. Mi lehet az oka??
semmi segítőkészség nem volt bennetek,szánalmas ami itt megy gyakorikérdéseken..ilyenek iatt az mint miattatok, elég sokat költök a kutyámra és majd én megszabom h mi h lesz. kösz a tanácsokat.. meg fogadom v nem majd eldöntöm nyilván nem a tőletek kapott szarságokkal meg rosszindulattal fogok tovább élni, csak növelni akartam az esély lehetőségeket mielött vhova is elviszem a jószágot. a teáról meg csak annyit h pl csalán teát iszik minden reggel és azóta nem trüszköl valamelyik virágnap a pollenétől :) és amiket én írok, azt nem kell kétségbe vonni !! OKÉ?? ne hogy már ebbe bele okoskodjatok..( h az állatorvos biztos nem ezt mondta stbsbt..)
ügylezárva NABAZZ.. -.-
2012. aug. 15. 22:12
22/25 anonim válasza:
Noooooooormális?
2012. aug. 15. 22:29
23/25 anonim válasza:
Jaj figyu ne huzzd már föl magad a sok vegyszer hivö hülyén akik osztják itten az észt ki kerte öket? nemzetközi gyogyszerlobbi, allatorvos maffia. Két dogot probalj meg a kutyusoddal: Egy. borostyán lánc, ezt láthatod kicsi babák nyakába, fájdalom csillapito, de sok mindenre jó, előhozza a sok ppozitiv energiát a rezgése által. ha emész bördiszműveshez csinál iyen nyakörvet is, Ausztriában lehet is kapni bármelyik kutyaboltba. Kettö: Dr. Sylvia Schwerr kutya masszázs módszere stressz ellen, mer a szörhullás lehet ám stresstől is. Naponta kb 20 prc, jol at kell gyurni a kutyat, füle veget különösen megmasszirozgatni. Csodakat tesz.
2012. aug. 15. 23:01
24/25 anonim válasza:
Vitiligo (Leucopathia acquisita) vagy bőrpigmenthiány a kutyáknál :
A vitiligo olyan rendellenesség, amelynek következtében a bőr elveszti a pigmentsejteket vagy melanocitákat. Amikor az immunrendszer antitesteket termel, ezek elpusztítják ezen melanocitákat, fehér foltokat eredményezve.
Remélem ezzel segítettem
2012. nov. 18. 14:40
25/25 anonim válasza:
Szia! Válts állatorvost! Egyébként nekünk is volt ilyen és kiderült, hogy csirke allergiája van, de egy csomó másra is allergiás. Amióta hypoallergén tápot kap, azóta nincsennek bőrporoblémái. Nekünk sokáig Royal Cannin hypoallergén tápot evett, de egy idő után már nem ette meg. Most már 2 éve Brit Care (bárányos) tápot eszik. Ez nagyon jól bevált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!