Milyen táppal tudnám olcsón megoldani a kutya etetését?
Figyelt kérdés
úgy, hogy szépen fejlődjön, nem 100Ft/kg tápot gondoltam, hanem mondjuk 3-400 Ft körül melyik tápot ajánljátok?2012. aug. 9. 21:01
1/5 anonim válasza:
3-4000 Ft értékben mekkora kiszerelésre gondoltál? 6-8000/15 kilónál már vannak elég jók.
2/5 anonim válasza:
-0, bocs, reflexből ezrest írok :D
3/5 anonim válasza:
Na jó, töröljük a jegyzőkönyvből az előző kettőt, attól tartok, nagyon este van nekem, sorry... :D
Szóval mi Brit premiumot adunk a kutyéknak, nagyjából 6000-ből kijön egy 15 kilós zsák, de ez mérettől is függ, a kisebbiknek olcsóbb, meg hát az se mindegy, hol veszi az ember. De amúgy ezer tápos kérdés van már, keress rá :)
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában én is a brit premiumot vagy esetleg az ecopetet ajánlanám. Ha még az 500Ft/kg is szóba jöhet, akkor a top farminát.
Ha ennél még olcsóbban keresnél akkor talán a decathlonos outdog 100-at, de ez minőségileg is rosszabb, mint a fentiek.
Páran még a canunt emlegetik, a minősége és az összetétele Engem nem győzött meg, de az ára is elég alacsony (2-300Ft/kg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!