Lehet szoktatni a kutyát ahhoz, hogy felnőttként igenis legyen sportos/játékos?
Eddig volt utcáról befogadott már felnőtt kutyám, egyik se volt olyan játékos/sportos, az egyikkel lehetett lasbdázni kb. addig amíg mindig adtam neki jutalmat ha visszahozta a labdát, mikor 1x kihagytam, elrohant a labdáért, és ott hagyta... :D
A másikkal meg lehetett szórakozni, kergetőzni, mintha támadna engem, rohangált, meg próbélt úgy megcsípkedni, de ez is elfáradt 2 perc után, és utána már csak nézett rám, ha játszani akartam volna vele...
Na szóvla ha a kölyökkel sokat játszok/labdázok, sétálok, rohangálok, akkor felnőttnek is olyan leszu? Vagy ez CSAK személyiség függő?
Mert embereknél is vna aki szeret sportolni, van aki soha.
igen ha már kölyök korban sokat játszol vele akkor játékos marad felnőtt korára is!!
nekem is felnőtt volt az első kutyám amikor kaptam egyátalán nem játszott,pedig én egy nagyon játékos kutyát szerettem volna..aztán tavaly vettünk egy havanese kölyköt 9 hetesen hoztuk el és nagyon sokat játszottunk vele, már 1 éves és a labdáért majd meg hal,de plüss és a bot után is rohangál,de látszik rajta hogy a labda a kedvence! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!