Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorki ból fiút vagy lányt vegyek?

Yorki ból fiút vagy lányt vegyek?

Figyelt kérdés
Melyik talál könyen haza ha elszőkhik vagy melyik bujosabb és melyik aranyosabb mert ugy hallotam hogy a lányok mindig szebek de ez yorkinál is igaz?

2012. aug. 9. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy elszökik? Egy kutya nem szökik el! Ki mondta ezt a baromságot, hogy a lányok mindig szebbek?

Először nézz utána a fajtának amit akarsz venni, minden kutya olyan amilyennek nevelik! Az előbb írtam pont yorki miatt valakinek neked is bemásolom ide:

Szerintem teljesen mindegy neked kell eldönteni, hogy a szukát vagy kant szeretnél....

[link] nézz szét itt hívj fel pár kennelt és kérdezd meg, hogy van e eladó kutyájuk! Attól még, hogy valaki nem hirdeti a honlapján lehet, hogy vannak eladó kiskutyák! Estleg érdemes több helyre elmenni kutyanézőbe és aki szimpatikus onnan venni kutyát! Sajnálatból nem szabad kutyát venni, csakis tiszta, rendes környezetből!

Akik úgy hirdetnek, hogy mini meg extra mini azokat szerintem felejtsd el a fajtából nincs méretmeghatározás!

2012. aug. 9. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyél kutyát!

Nem értesz a kutyákhoz, ha előre sejted, hogy nem tudod úgy megnevelni a kutyát, hogy ne szökjön el.

Ráaddásul a yorki is kutya, nem pedig babusgatni való plüss.

2012. aug. 9. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Melyik talál haza, ha elszökik??? :D Ugye viccelsz?

Először is a kutya ne szökjön el, gondoskodj róla. Neveld meg, és rakass bele chipet (ez egyébként is kötelező)

Nem a nemétől függ, hogy mennyire bújós. És a szépsége sem a nemétől függ, hanem hogy milyen helyről veszed. Tenyésztőnél a yorkshire-ok olyan 70 ezernél kezdődnek, szaporítónál már 30 ezerért is lehet kapni. De ne vegyél szaporítótól, mert ott nagyon jó eséllyel kifoghatsz valami beteges, csúnyácska kutyát.

Egy tenyésztő nagyon odafigyel, hogy a kutyái szépek legyenek, egészségügyi szűréseket csináltat nekik.

2012. aug. 9. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Első, ezt a 2 kérdést ugyanaz a személy tette fel, látszik a fogalmazásból:)
2012. aug. 9. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
ma 10:33 gondoltam :-)
2012. aug. 9. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:
nem fiú vagy lány hanem szuka vagy kan. persze ha neked a kutyád kislány akkor te vagy a szuka ez van nem lehettek mind a ketten lányok. ;) Melyik talál haza könnyebben ha elszökik??? Nyilván nem kéne hogy elszökjön ha meg elszökik megérdemelted! Neked egyébként a plüss kutyát ajánlom rengeteg méretben színben és kinézetben kaphatóak. Nagyon bújósak aranyosak gazdaságosak nem esznek/isznak sokat nincs nagy mozgásigényük állatorvoshoz sem kell őket vinni és nem kell attól félned hogy elszökik. ;) Sok sikert kívánok plüss kutyád kiválasztásához és remélem boldogak lesztek együtt. :)
2012. aug. 29. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem talál haza ha elszökik mert a miénk is elszökött és 3 hónap volt mire megtaláltuk.És visszatérve a kérdésre fiút mert jő őrző védő.Nálunk mindenkinek nekimegy akit nem ismer vagy hirtelen jelenik meg.
2017. ápr. 27. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!