Legközelebb milyen töpehörit vegyek fiút vagy lányt? Amelyikre több a szavazat az lesz!
Istenem, ez elképesztő -.-"
Mér tölünk kérdezed?
Kérdezd meg anyád.
Istenem -.-"
Rohat fontos volt ezt a kérdést feltenni
Most milyen nemű van?
Ha valamennyit is értesz a hörcsögökhöz akkor tudod, hogy milyen neműeket szabad összeereszteni!
Ha pedig külön terráriumban akarod tartani akkor honnan tudjuk mi azt, hogy milyen nemű legyen???!!
Ennyi ész szorult csak beléd?
és , hogy egyenlő legyen az állás a semmivel:Semmilyen! Ilyen tapasztalatlan embernek nem ajánlott a hörcsög!
én vok az utolsó! Én ne okoskodjak???És te meg gyerekes vagy de eléggé!
De, hogy mondjak is vmit: Lányt!Ők szerintem sokkal nyugodtabbak, mint a fiú hörik!
Elég furi, hogy van egy állatod és már azon töröd a fejedet, hogy mi legyen a következő.
Nekem aztán tökmindegy, hogy fiút vagy lányt veszel. Ha már öt éve van, akkor szerintem magad is el tudod dönteni.
Amúgy nekem volt mindkettő, a lányok jóval kedvesebbek voltak. Szóval ha nekem kéne választanom, csajszi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!