15 kutya született szerintetek a szuka feltudja nevelni? (nem az én kutyám)
sokan itt nem normálisak ... Miért ne lehetne felnevelni mind? Pakolgatni kell folyamatosan, hogy mindegyik szopjon! A mamának többször adjanak enni, hogy jó sok teje legyen, mert nagyon leszívják! Ennyi kiskutyánál nem árt + kalcium, nehogy tetániás görcsöt kapjon a szuka. Lehet kapni jó minőségű kutya tápszert ( tejpótlót ) ezzel segíteni a mamának, csak óvatosan etessék nehogy félrenyeljenek a kicsik mert tüdőgyulladást kapnak! 1 hetet ha túlélik akkor már nagy esélyük van az életre! Ennyi kiskutyánál már 3-4 hetes kortól lehetne adni tápo ami kimondottan a fent említett kortól adható pl. a susának van olyan tápja ami 3 hetes kortól adható azt hiszem SUSA AZ1 vagy SUSA AZ 2 a neten utána lehet nézni. Ez jutott most eszembe, de biztos más tápcsaládnak is van olyan ami 3 hetes kortól adható!
Remélem segítettem, kitartás kicsit nehéz lesz de nem lehetetlen!!!
Más kölyöktáppal is 3 hetesen kezdem etetni a kölyköket.
Újszülöttként egyébként sem lehet szelektálni. Lehet hogy a legkisebb lesz a legszebb, legerősebb.
Tavalyelőtt született egy halott kölyök nálunk. Nem mozgott, nyeklett-nyaklott a feje, a végtagjai. Beletettem egy zacskóba és kivittük a kukába. Fél óra múlva a fiam hallja, hogy nyöszörög a kuka. Gyorsan kivettük, visszahoztuk. Ő lett a legnagyobb kölyök az alomban és imádják egymást a gazdival. Na így szelektáljon, aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!