Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 15 kutya született szerintetek...

15 kutya született szerintetek a szuka feltudja nevelni? (nem az én kutyám)

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 16:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan.. és ha egy falusi keverék? Akkor mit csinál a többi mondjuk 13-al amit nem tart meg? Menhelyek tele vannak, elajándékozni sem tud annyit.
2012. aug. 8. 16:19
 12/23 A kérdező kommentje:
nem keverék cane corso
2012. aug. 8. 16:22
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Jó.. de általában azt szokták.. Annyi kutyát hagyank meg, amennyit el tudnak ajándékozni, és megtartani. Vagy jobb, ha inkább ivartalanítják még előtte...
2012. aug. 8. 16:24
 14/23 anonim ***** válasza:
21%
Nekem agaraim vannak. (Nem tenyésztem őket.) És azt olvastam egy könyvben hogy a régi tenyésztők csak pár kölyköt hagytak meg egy alomban, a legjobb, legerősebb 3-4-et hogy ne terheljék meg nagyon a szukát és a kölykök is jobban fejlődtek, több tej jutott nekik. Szerintem nem jó mind meghagyni.
2012. aug. 8. 16:24
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Ne bánts őket nem tehetnek róla hogy meg születtek. Azt javaslom, hogy vegyél tápszert (vagy kecske tejet) és azzal etesd őket
2012. aug. 8. 16:54
 16/23 Akiteki ***** válasza:
92%
Az első hét a vízválasztó. Egy hétig ott kell lenni mellettük és lesni, hogy rendesen szopik-e mind, 3 óránként pakolni cicire. Szükség esetén kutyatápszerrel pótolni a kaját. Ha egy hetesek, akkor már 90 %, hogy megmaradnak. A 3. hét végéig tápszerezni, utána már jöhet a beáztatott kölyöktáp.
2012. aug. 8. 16:56
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
A mi Német dogunk 13 kiskutyát nevelt fel egyszerre ..
2012. aug. 8. 17:34
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Én rábiznám a természetre. A tápszeres felnevelésben nem hiszek, később lehetnek következményei (gyenge immunrendszer, érzékeny gyomor stb.) Az erős kiskutya életben marad, a gyengébb elpusztul. Ez mindig is igy volt. Anno 6-7 kiskutyánál nem hagytunk többet az anya alatt. igy ők is elég tejhez jutottak, és az anyakutya sem ment tönkre.
2012. aug. 8. 18:09
 19/23 Akiteki ***** válasza:
94%
Ja, rábízni a természetre és szemrebbenés nélkül végignézni, hogy némelyik éhen hal. Biztosan jó érzés lehet.
2012. aug. 8. 18:15
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is meg "szelektálni kell" . Az erősek maradnak, a gyengébbeket, meg hát... gyorsan, fájdalom mentesen!
2012. aug. 8. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!