Belga juhász, szuka vagy kan?
Figyelt kérdés
Szeretném a közeljövőben családunkat gazdagítani egy belgáva, még nem volt kutyám, bár valamennyi tapasztalatom van velük.17 éves vagyok és elég karakán személyiség, melyiket ajánlanátok?2012. aug. 8. 15:35
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, aki kérdezte, hogy fontolóra vettem-e az ivartalanítást, igen! Mivel teljesen hobby és sport kutya lenne, ezzel sok problémát megelőzhetek.
2012. aug. 8. 16:11
12/18 anonim válasza:
Nem lennél kemény, csak szeretettel kell őket nevelni, és jutalmazni elsősorban, nem szidni, de a következetesség azért nááluk is fontos. Egyébként a belgák lelke tényleg sérülékeny...ÉN tudom... :) nekünk is belgánk van
(15:52-es vagyok)
13/18 A kérdező kommentje:
ma 16:08
Nagyon sokat segítenél ha leírnád a tesztet:)
2012. aug. 8. 16:14
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat még egyszer és köszönöma linket:)
2012. aug. 8. 16:23
16/18 anonim válasza:
15:52 az első hozzászólásom, már megelőztek :) de az enyém más, így ha gondolod leírhatom azt is levélben! ;)
17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék, ha te is leírnád :)
2012. aug. 8. 18:30
18/18 anonim válasza:
Ismerek egy nagyon aranyos belga szukát. Szerintem szuka legyen, de ahogy gondolod, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!