Van ehez hasonló kutyafajta?
Valamikor majd szeretnék egy kutyát, de a fajtáját még nem tudom. Írok pár tulajdonságot amit elvárok, ha valaki tud hasonló fajtát akkor annak örülnék.
-Családba kellene, kb. közepes méretű, ez fontos.
-Emberszerető, de legyen megtanítható a határokra, pl. arra tanítanám hogy ne ugráljon össze mindenkit, és értsen bizonyos parancsokat.
-van pár macskánk, nem szeretném darabokban látni őket...
-valamelyik kutyáról olvastam hogy még a rossz akaratú idegeneket is imádja, azért ennyire ne leszen szelíd.
-könnyen elfogadja hogy én vagyok a "falkavezér", és ezt ne próbálja megváltoztatni.
Kb ennyi, szín, szőr hossz nekem teljesen mindegy, kinézettel kapcsolatban csak az az egy elvárásom van, hogy közepes méretű legyen.
Tehát semmi probléma nem lenne, csak a rászánt idő. Van egy öcsém, a szüleim + én, az tuti hogy napi fél vagy 1 órát rá tudok szánni, és ehhez hozzá jön az amennyi időt a többiek foglalkoznának vele. Ez nyílván attól függ, hogy ki mennyire szereti meg, ez pedíg fajta és jellem függő dolog...
Lehet hogy tényleg nem kéne kutyát vennünk ?
Akkor kutya kilőve.
Egyébként nem értem az embereket. Egy életért nem szánnak ennyit, de egy új LCD vagy 3D TV-re simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!