Adhatom mellé ízesítésnek? Gyorsan kérném!
Adhatom a eukanuba puppy large breed táp mellé :
ízesítésként a pedigree junior konzervet vagy alutasakos eledelt?
szerintem nyugodtan , én is adtam a kutyámnak amikor kölyök volt havonta 2x-3x kevertem a tápot meg a konzervet :)
én Pro Plan táppal etettem :)
Minek?? A kutyák nem emberek, nem gyerekek, természetes állapotukban nincs szükségük a nasira, a finomságra, mivel egyáltalán nem olyan fejlett az ízlelőbimbójuk mint nekünk, ill. nincs is szükségük a változatos élelemre, ha abban minden minden tápanyag benne van.
Azért adni a kutyának ízesítésnek h így jobban eszei/egyáltalán megeszi az adott száraztápot, egyenes út az elkényeztetéshez.
Én nem adnék, már elvből sem.
De fejlett hidd el az ízlelőbimbójuk.Legalábbis az Én kutyáimnak biztos is.Mondjuk el is vannak kényeztetve.
Pl:a 4 hós bernáthegyimnek ha csak simán adom a tápot akkor szépen megeszi, de ha kavarok bele kis aszpikos konzervet szinte remeg, ahogy eszik és feláll a gerincénél a szőr úgy ízlik neki.A 3 éves bernáthegyim meg ha maradékot kap nyüszögve eszik úgy ízlik neki.Én ezekkel cáfolnám az előttem szólót.Bár a kutyák nem emberek és nem gyerekek én úgy kezelem Őket és igenis tudják hogy mi az igazán finom!!!!!!!
Amúgy nyugodtan lehet belekeverni ilyen finomságokat mert nagyon szeretik!Jó étvágyat a kutyuskának
Akkor kényeztesse mindenki a kutyusát :o))) Az enyém eszik normális tápot, úgy ahogy én szeretném. Ha finnyáskodik, nem kap...ennyi.
A biológusokkal meg nem vitatkozok. Nem én mondom, h nem fejlett hanem ők. A kutyák a szaglásuk alapján "ízlelnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!