Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adhatom neki a kutyatáp mellé...

Adhatom neki a kutyatáp mellé kiegészítésképp?

Figyelt kérdés
A kutyám josera kutyatápot eszik.Az állateledelesnél lehet kapni ilyen extrudált kukoricát,ma vettem belőle egy csomaggal,hogy megeszi-e a kutyám.Adtam belőle és ízlett neki.Az lenne a kérdésem,hogy ezt adhatnám-e neki a kutyatáp mellé kiegészítésképpen,hogy rágcsáljon valamit?Persze nem szeretném ezzel helyettesíteni a kutyatápot csak napközben adnék neki belőle egy pár szemet,hogy ne legyen éhes egész nap.Meg nagytestű kutyám van ami hajlamos a gyomorcsavarodásra és azt olvastam,hogy ha üres a gyomra akkor is lehet gyomorcsavarodása.Szerintetek nem árthat vagy inkább ne adjak neki?
2012. máj. 5. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Kukoricára semmi szüksége a kutyának. Annyi kaja elég neki, amennyit a tápból adsz neki.

Miért szeretnéd, hogy rágcsáljon valamit? Akár abból is lehet gyomorcsavarodása, ha pl. sok vizet iszik és ugrál utána.

2012. máj. 5. 17:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben akkor nem adok neki ebből.Amúgy azért akartam volna neki,hogy egy kicsit rágcsáljon és addig sem unatkozzon de ha nincsen szüksége kukoricára akkor inkább nem adok neki belőle.
2012. máj. 5. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Ha unalmas óráira szeretnél neki vmit, amíg egyedül van, a Kong játékot ajánlom.

Meg lehet tölteni jutalomfalattal (házi készítésűvel is akár) és remekül elvan vele pár órát!

2012. máj. 5. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is nagytestű kutyám van, ebből vettem neki az xxl-es méretet, imád rágni és még egy fognyom sincs benne :)

[link]

2012. máj. 5. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Már vettem ilyen KONG játékot a kutyámnak de nem szeret vele játszani,az elején még eljátszott vele 10-15percig de rájött,hogy hogy lehet kiszedni belőle a jutalomfalatot és azóta már annyira nem érdekli.
2012. máj. 5. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A jutalomfalat nem érdekli? Vagy hamar kiszedi? Ha utóbbi, akkor nehezíts a dolgon, kösd fel valahova, hogy nehezebb dolga legyen.
2012. máj. 5. 17:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem érdekli a benne lévő jutalomfalat,nem tudom,hogy miért de nem foglakozik vele,lehet,hogy nem éhes vagy nem tudom.
2012. máj. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!