Mi a véleményed a kutyusról? (kép lent)
Róla lenne szó. Hamarosan el kell altatni az egyik kutyánkat, tudom szemét dolog már most nézelődni (eddig is néztem a menhely oldalát), de menhelyről mindenképpen szeretnék menteni egy kutyust. És ő megfogott. Nem tudom miért de megfogott. :)
Szerintetek milyen keverék?:)
Nekem is tetszik, mennyi idős?:)Lehet, hogy van benne skót juhász... Egyébként nehogy már szégyelld magad, mert egy kis keveréket kimentesz! A keverék kutyus is ugyanúgy kutyus, mint a fajtatiszta társai. Különben is egyedi, ő a fajtájának a az első képviselője :))
Egyébként miért kell elaltatni? Beteg?
Hát elvileg 1 éves. Külsőre megfogott nagyon már csak meg kéne ismerni, de még 2 kutyus van és ahogy elnézem hamar gazdira talál. És fiatal kutyust szeretnénk majd. :)
Hát erős porc kopás, amire azt mondta orvos nem javítható, megrázza fejét elesik. Szóval elég fiatal de el kell engedni, nem 1 orvos látta :S
Nagyon sajnálom, hogy mmeg kell válnotok a kutyusotoktól.:(
Egy kicsit a színei miatt emlékeztet az én kutyámra. Nagy aranyos, én elfogadnám.
Köszönöm.
Hát falura meg egy kutya kell (csivavával nem sokra megyünk ha be akar valaki jönni.). Mennek a zöld kezek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!