Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményed a kutyusról?...

Mi a véleményed a kutyusról? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Róla lenne szó. Hamarosan el kell altatni az egyik kutyánkat, tudom szemét dolog már most nézelődni (eddig is néztem a menhely oldalát), de menhelyről mindenképpen szeretnék menteni egy kutyust. És ő megfogott. Nem tudom miért de megfogott. :)

Szerintetek milyen keverék?:)

2012. aug. 7. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik, mennyi idős?:)Lehet, hogy van benne skót juhász... Egyébként nehogy már szégyelld magad, mert egy kis keveréket kimentesz! A keverék kutyus is ugyanúgy kutyus, mint a fajtatiszta társai. Különben is egyedi, ő a fajtájának a az első képviselője :))

Egyébként miért kell elaltatni? Beteg?

2012. aug. 7. 00:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát elvileg 1 éves. Külsőre megfogott nagyon már csak meg kéne ismerni, de még 2 kutyus van és ahogy elnézem hamar gazdira talál. És fiatal kutyust szeretnénk majd. :)

Hát erős porc kopás, amire azt mondta orvos nem javítható, megrázza fejét elesik. Szóval elég fiatal de el kell engedni, nem 1 orvos látta :S

2012. aug. 7. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy mmeg kell válnotok a kutyusotoktól.:(

Egy kicsit a színei miatt emlékeztet az én kutyámra. Nagy aranyos, én elfogadnám.

2012. aug. 7. 00:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de majd személyesen jobban megismered. Sajnálom a másik kutyát. Nem azért szégyelli magát, mert menhelyi keveréket akar, hanem mert keresi már az utódot, de ezért sem kell magad rosszul érezned. Nekem is van 3 kutyám, de mindig megnézem a menhely honlapját és ha ne adj isten úgy adódna, hogy el kellene altatni vagy pusztulna az egyik, én is örökbe fogadnék egy másikat. Nem tudom milyen keverék, lehet már több generációs.
2012. aug. 7. 01:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát falura meg egy kutya kell (csivavával nem sokra megyünk ha be akar valaki jönni.). Mennek a zöld kezek:)

2012. aug. 7. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!