A beagle kutyusról vélemények?
Nekem a szívem csücskei,nagyon tetszenek,de rengeteg helyről hallottam már hogy nagyon buták!Sőt nagyon pórázról elengedve sem láttam túl sokat!
Azért buták mert a vadászösztönből fakadó szaglás elveszi az eszüket,vagy alapból sem egy "észlények"?
Nekem van beaglem. Póráz nélkül sétálunk, erdős részen is. Nagyon okos és szót fogadó. Ez azért van, mert foglalkoztam vele, tanítottam. Ha egy kutya buta, az a gazda minősítése és nem a fajtáé.
A beaglek többsége viszont szökős, mert tényleg a tenyésztésnél a vadászösztön lett erősítve. Ez nem butaság ez az ösztön amit az zember mesterségesen fejlesztett ki a fajtában.
Ez mellett a tenyésztés során az agressziómentességet is fejlesztették a falaka egység igénye miatt. Ezért ez a fajta kitűnő gyerekek mellé.
Baegliről röviden ennyit.
Nem buták. Kopók, akik szeretnek az orruk után menni, és ha egyszer szagot fognak, akkor nagyon nehéz őket visszahívni.
Én nem tartanék. Szerintem bűbájos pofijuk van, csak épp 99%-ban olyanok tartják ezt a fajtát, akik egyáltalán nem tudják az igényeiket kielégíteni.
reptilian bastards!
Csak ismételni tudom magamat! Ha egy kutya (fajtafüggetlenül) buta, akkor az a gazda hibája. A haverodról írtakból pedig külön "gratulálok" a sekélyes nevelési eszköztárához: hiába fenyíti? A kutyanevelés nem csak fenyítésből áll, sőt! A jutalmazás eredményes oktatási forma.
Mindig elmondom: csak az vegyen kutyán magához aki foglalkozni is tud vele. Egy kutya napi több óra elfoglaltságot jelent, ahhoz az igényhez, hogy okos kutya legyen.
# 2/7 Időpont ma 08:23
Nem tudom ki miért pontozta le, de tökéletesen leírta a dolgokat a beagle fajtáról.
Második 8:23as voltam
Nem buták, vannak céljaik! :) Kihasználják az embert, eléggé "sunyik". :)Bosszúállóak is.
Volt itt egy néhány hétig (találtuk), nagy rendetlenséget csinált, nem igazán volt szobatiszta, a kertben pedig megtalálta a gyenge pontokat, és átszökött a szomszédba. :)
Ami még zavaró volt, hogy rövid a szőre: egyfelől télen könnyen megfázhat, másfelől mindent teleszőrözött, és szinte lehetetlen feltakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!