A beagle kutyusról vélemények?
Nekem a szívem csücskei,nagyon tetszenek,de rengeteg helyről hallottam már hogy nagyon buták!Sőt nagyon pórázról elengedve sem láttam túl sokat!
Azért buták mert a vadászösztönből fakadó szaglás elveszi az eszüket,vagy alapból sem egy "észlények"?
Ami még zavaró volt, hogy rövid a szőre: egyfelől télen könnyen megfázhat
Ez nem igaz. Ezek kopók télen nyáron vadásznak vele, nagyon nagyon kemény kutyák.
Ne veszekedjetek! :) A válaszadó csak azt akarta mondani neked Kérdező, hogy nem szabad más emberek véleményére hallgatni. Mert megoszlanak azok. Aki ért a kutyákhoz, és tudja kezelni a beagle-t, az azt mondja okos, nem buta. Akinek meg csak úgy van, de különösebb erőfeszítést nem tesz azért, hogy rendes kutyát faragjon a kutyájából, az lebutázza, stb. Ezt neked kell kitapasztalnod. Tény és való, hogy első kutyának nem megfelelő, mert nehezebben tanul. De ez nem a butaságából adódik, hanem a kopó vérből. A sok szag, inger megzavarja, és egyszerre sok dologra figyel. Nehéz lekötni a figyelmét, de semmiképpen sem szabad butának nevezni. Szóval a válaszoló arra céloz, hogy ne legyél naiv, és ne más véelményére hallgass. Nekem a beagle a 2. kutyám,és megvettem ezt a könyvet:
Nagyon jó könyv, sokat megtudsz a kutyáról, ajánlom neked, mielőtt beszerzel egy beagle-t, olvasd el ezt a könyvet. Így már úgy fogadod a kis puha fülűt, hogy szinte mindent tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!